Wednesday, June 24, 2009

ke oldtown kopitiam bangi

cautions!cautions!lots of pictures ahead(sile baca nada alert avast;p)

semalam dalam kul 9 lebih kot, kitorang 1 umah g dinner kat oldtown bangi, ikutkan awal2 tu da makan mi goreng nuna masak, tapi kene la kuar jugak makan, kene ek??hehe, sebab pakwe lilo, si aul nak belanja makan kat situ, rezeki jangan ditolak yerr, entri nih akan banyak gambar je yer, warn siap2

nuna kepam

ewoss comei ngan lilo busuk sebab baru balik dari futsal xsempat mandi, haha

jam kami sume kaler silver, teka tangan sape kat mane

model old town;p

nuna percubaan pertama

percubaan kedua, nak bagi nampak sign old town kat belakang tu sebenarnya, sekali gelaplah pullokk



owh owh aku order white coffee ice blended hazelnut, sedap bangaaaaat, pastu malam terus xlena sbab minum kafein

lilo order hor fun a.k.a kuetiau sup la lebih kurang ngan air white coffee, pastu xminum sgt coffee tu sebab pahit

nuna order air cham peng, emmm, air kopi campur ngan teh kot, xtau cane rasanya, xtry pun semalam, pastu nuna order nasi lemak rendang, nuna cakap sedap, xtry jugak, huhu

aku???order kaya butter toast sahaja, seb baik sedaap gak

perasan x gambar si pembelanja a.k.a aul xdek??sebab masa kitorang dok bergambar sakan tu, dia xdatang lagi, bila dia da datang, da lupe la nak amik gambar, asyik borak jeek, kejap kejap gelak kejap kejap gelak, aku ni dah la xleh gelak slow2, dalam kul 11 lebih baru balik umah

8 comments:

mun-e said...

rosss ko xsebut bace ngan alert avast pon, aku mmg terbayang nada alert tu dah =D

alert die cam mengejut kan? haha

wahh nasi lemak rendang old town mmg sedap. nak2 kalo panas2. perghhh. ah dah lame x brekfast old town ni. kaya toast tu feveret aku hokayyyyy ;p

ciare (^_^)v said...

aku slalu kompius nk makan ape kat oldtown....=P

rosealley said...

@murni@
haha, tau xper, dahla sore laki kasar jek kan, kui2

aku penah try nasi lemak jek, ok la gak, tapi toast die memang sedaap kan, hehe

@ciare@
hehe, makan la toast ke nasi lemak ke sup2 ke, hehe

dd dudu said...

aku pun aku punnnn slaluuu makan roti toast jekkk yehhhhh

nasik lemak ayam goreng cedap ;p

tp dah lame x g, pu~

surney hasniey said...

uiks...baru je makan kat oldtown kopitiam bangi kelmarin... ;p

rosealley said...

@dudu n hasni@
memang sedap pun kaaaan, nanti kite g sesame eeekk, hehe

nuna said...

kuang3 kuang kuang...kesian encik pembelanja... hm..bukan cham peng la mucuk..cham panas..hihihi

rosealley said...

my mistake my mistake, xtau lak peng tuh ais, hehe

Related Posts with Thumbnails