Monday, June 22, 2009

da lepas satu tahap

aku n dudu masa kursus kahwin

yer, ujung minggu lepas kitorang berempat, iaitu, aku n encik tunang, dudu n kuku g kursus kahwin, kitorang tempah yg kat presint 16 putrajaya, berdekatan jek ngan alamanda

overall ok la, first day tu memang segar lagi, penceramah pun ok jek, lagipun stat 2.30 sampai 6.30, tapi ahad tu dari pagi sampai ke petang, ngantuk bangat, asyik tersengguk jek, orang sebelah da tertido da;p

tapi best gak la kursus tu, ada belajar benda baru, ade gak sesetengah benda basic die ajar, yuran rm80, termasuk makan pagi, tengahari ngan petang, sesape yg berminat nak kursus kahwin kat cni leh mintak no fon ngan aku

ari sabtu tu abis kursus kul 6.30, terus g alamanda, hehe, kata dekaaat, so pagi tu before kursus kitorang g alamanda jap, makan2 n beli tiket wayang cite blood show kul 9, cite bunuh2 orang ni encik tunang sukela, hehe;p

di johhny's restaurant

before wayang tu g makan jap kat johnny's, uuuu, my feveret, tapi actually xlapor ag masa tu, tapi makan jela, kot2 kebulur dlm wayang, order pun 5 plate jek, ikutkan encik tunang xsuke johnny's tapi tetibe jek berbaik hati lak ari tu, haha, yoyola, sbnarnye encik tunang kene ulser mulut, so xleh makan mende2 komplikated sgt, tu yg terima jeeeek, hehe

okla, nak sambung keje da ni, daaaaa

9 comments:

ciare (^_^)v said...

yeayy dah bleh kawen dah tu...cpt lumbaaa...ruru ke dudu dulu ni? =D

dd dudu said...

ruru laaaaaaaaaa
dd temannn jeeeeeeeeeeeeee

:o

huk huk ;p

rosealley said...

ruru duluuuu kot, haha, ngaku;p

dudu meneman n mengambik berkat sekali, hehe

mun-e said...

rosss cekung nya muka.. ko x cukup makan ke? T___T

rosealley said...

huk huk cekung ke???xdelaaaa, trick kamera jek tuh;p

green apple said...

ye..sila jemput datang kenduri.

akak leh silat pengantin.

dont play playyy

rosealley said...

owh boleeehhhhh, tunjuk bakat ek nanti:)

pestisid said...

aku nak kawin dulu boleh. wah nak jemput green apple lah. die kan horny tetibe bile gi majlis kawen org hahahak.

rosealley said...

wahhh, haha, okie, kawen la dulu, aku boleh halang ke???haha

Related Posts with Thumbnails