Monday, June 8, 2009

gambar kenduri ciare

ikut2kan cam da malas nak letak dalam blog, sebab aku da aplod dalam facebook, tapi tetiba teringat lina xde facebook, dudu pun bukan aktif sgt facebook nih, sian dorang dok nunggu gambar lamehuhu, aplod la jugak...

tapi kaan korang....gambar banyak rosak la, bukan rosak camne, awal2 tu gamba tetibe kabur kat tengah, adela tu lens kotor awal2 tu, pastu banyak lak gambar blur2, uhuh, kamera aku ni memang tau, dia pilih kasih sket, ari tu keri yang amik gamba lak tu;p xdela, kamera ni memang susah sket nak stable, aku pun pas explore2 ari tu, baru jupe cara cane

da malas nak cite pasal hari kejadian leh x???sebab dudu ngan murni rasenya da ada cite dalam blog diorang, so aku letak gambar je la k

semangat ag sume orang masa ni

cik lina nasyid;p

dudu

kitorang naik berlima, aku dudu, lina, pa'e, driver a.k.a photographer ialah keri, naik kete pa'e

gambar kabur di tengah2, huhu

cik pengantin kita kat bawah je???hehe


kami n ciare

keri mmg suke tau amik gambar dari bawah, huhu

lina n ciare

ade pun pengantin lelaki, hehe

gambar ni photographer suh pandang pengantin

nak balik dah masa ni, nak kena kejar bas balik kampung malam tu, so after makan2 jupe ciare jap, kitorang terus gerak balik

signature keri, gambar candid

daaaaaaa:D

8 comments:

mun-e said...

teringat nasib dd yang selalu jadi mangse camera man untuk ubah kedudukan :'D

kat kenduri ja pon camtu gakkk hahaha cian dd

Rose Closet....Heavenly Fashion said...

wuwuuwu (T_T) baju pink aku hari tu xberapa bawak tuah kowwtt ;P

-dd dudu-

noname said...

heee kasi terdedah double cin korg ;P

rosealley said...

@mun-e@
haha, tu la kan, kesian ar dd selalu jadi mangsa;p

@dudu@
aku pun rase baju biru aku tu xbertuah sgt, salahkan baju, hehe

@noname@
ko memang tauuuu, xpe2, ade lori ade bas, nti aku balas, hohho

ciare (^_^)v said...

dabel chin pengantin plg jelas tuh. kahkahkah =D

Dayu said...

pn ciare kelihatan tinggi org nya
ke dia kecil molek sebenarnya??
takpe, lepas ni dah berjiran
boleh main badminton sama2

rosealley said...

@ciare@
hak hak, same la aku pung

@dayu@
ciare lagi tinggi dari saya, yang pastinya;p

ciare (^_^)v said...

dayuuu..tlg jgn buat kontroversi..puan ciare sgt besar tembam dan agak tgi tp tak setinggi model orgnya T____T hahaha. nti kite men badminton n bjoging eh :)

Related Posts with Thumbnails