Monday, August 24, 2009

hi kawan2....

nak sangat update blog tapi dah xtau nak update pasal apa, boleh x??cerita ceriti biase2 jela ye....

bulan pose nih opis ktorang da tuka waktu keje, dari kul 7 pg ke 4 petang. tapi pagi td dlm 7.30++, aku adalah org pertama sampai...haha, beria x, 2pun ingatkan aku da lambat, tapi possible la jugak, mungkin sebab ramai yang xtau, en boss pun gtau rules baru tu masa tengah borak2 ngan dak floor atas je masa tu, tapi aku lagi suka la cam ni, sebab leh balik awal, xyah merempuh jem, tapi lama gile nak menunggu ke pukul 4 tuuuuuuuu, sket2 tengok jam sket2 tengok jam, huaaaaa, baru sehari neh keje time bulan pose, ada beeerrrhari hari lagi, bertabah lah!!!

jumaat neh aku balik kampung, balik malam sampai pagi, isnin malam baru gerak kl balik, fuh fuh xjem fuh fuhhhhh, nak cepat2 sampai umah supaya sempat sahur kat umah, huuuuuu, harap sempat, kalo biase2, dlm kul 4++ or paling lewat 5++ pagi da sampai umah, xsabar nak pose kat umah, nak jupe shafikah gemuk, abe long botak, wahhhaaaa, rinduuuu sungguh


p/s: kalo aku aplod gambar2 makanan bulan pose nih, pastu korg terliur, korg marah x??heheee, berlambak gambar makanan dlm kamera neh, aplod je idok

5 comments:

dd dudu said...

upload jek arrr

nanti aku tengok banyak2 kali hihi

surney hasniey said...

dd memang suka tgk gambar makanan di bulan pose...jadi baik ko upload gambar makanan banyak2.. ;p

rosealley said...

@dd dudu@
tau ko suke, gambar murtabak aku pun ko tgok byk kali;p

@seni@
saya setuju!!hehe

lina said...

ros.. aku pun asek kire jam je semalam. huhu. siap rase nak kne ade jam tangan nih ;p

ReD said...

ros.. lina lagi dasat! siap KIRA JAM!! hikhik..

Related Posts with Thumbnails