Thursday, January 28, 2010

careless

aku ni seorang yang pelupa, careless, clumsy, just name it, banyak kali dah lupe letak benda tu, benda ni, lupe bawak hp dtg opis, lupe kat ne letak spek, banyak benda la boleh lupa sampai kadang2 rasa nak marah kat diri sendiri:(

ari tu lupe kat ne letak kunci kete, dahla aku block kete zida, so nak kena alih keta cepat2, mase tu tengah makan ngan ezzan, dudu n kuku kat bawah, so kol la aida, mintak die amikkan kunci..

aida cari kat beg xjupe, atas meja xjupe, huhu, so aku naik je la atas, cari2 memang xde, pastu tetibe teringat kitorang g kedai kek td ngan kete aida, masa tu aku bawak kunci, mungkin kunci tu tertinggal dlm kete aida, so turun la balik, cari2 xjupe, hoh sudah, cane ni, naik atas balik, tengok dlm plastik kek yg da ade sampah2 dalam tu, ada x kunci, still xde, huhuuuuu, da nak nanges da mase ni, pastu aida tetibe jd csi jap, die yang ingat pas aku beli kek tu, letak kat meja linda jap, rupe2nye ada kat situ kunci, huhuuu, thanx aida!!!

pastu ari ni, en sham tetibe datang bagi kunci rumah aku, huhu, rupe2nye terjatuh kat luar kete, uwaa, cane la boleh xperasan, xingat langsung lak tu, thanx a lot en sham!!bersyukur sangat aku ade kawan2 yang prihatin ni, tapi aku pun nak kena lebih careful jugak, sangat bahaya lor ini macam, uhuk


5 comments:

~ ReD ~ said...

haa.. seb bek jumpa.. kat meja linda plak tuh!:D (linda tu.. aku ker???)

jadi.. linda nak claim.. kek coklat 1 slice.. miahahah ;p

eein haedzerin said...

aku pernah jadi camni seminggu. minggu lupa2 sedunia. haha!

dd dudu said...

aku paham apa ko rasa :(

surney hasniey said...

hik2...

aku selalu lupa letak spek katne... ;p

rosealley said...

@linda@
alamak, kek da abis la linda jumaat lepas;p

@eein@
aku sokmo2 weh gini, huhuh

@dd dudu@'
aku pun paham ape ko rase;p

@hasni@
haha, biasela tu:D

Related Posts with Thumbnails