Sunday, January 31, 2010

macaroni goreng

since aku teringin sangat nak makan creamy pasta, tapi xde bahan, n memang xreti, huhu, so untuk dinner tadi, masakla menu yang hampir2 serupa, tapi xsama, iaitu....


macaroni goreng yg super pedas!!

seriously pedas bangat, mungkin sebab xbiase gune cili kering yg diblend sendiri so terlebih bajet la pulak, sebelum ni guna cili boh biasa je, tapi aku xsuke sgt rase dia, so gigihla td potong cili kering, rebus, pastu blend, huhuh

coklat sbg dessert utk hilangkan pedas

6 comments:

~ ReD ~ said...

lama x makan makaroni...:D

lina said...

huhu nak rase agi makaroni goreng ko.

dd dudu said...

rossa sedapnyeeee

terus rasa lapar di tgh2 malam ini

bila ko nak masakkan macaroni tuk aku ni? ;p hew hew

noname said...

yeargh! hidup cili kering handmade!! no to cili boh!! uh!uh!uh!uh!

p/s: terbaik nk hilangkan pedas adalah susu.. yum2 ;)

rosealley said...

@linda@
jom g makan, gaji da masuk ni, heee

@lina@
haha, nak rase ko masak lak;p

@dd dudu@
heeeee, xsedap pun la dudu, sedap ag macaroni ko masak ari tu, heee

@keri@
yosh, sokong cili kering!!!susu ek???hem, benda baru nih

w a w a said...

huh??
bila plak nk bg new housemate ko merasa macaroni ko nih?? ;p

sila laaaa buat wahai ros yg baik hati lagi bijaksana dn....argh malas nk smbg yg terakhir tuh...*tk yh ko smbg la ok*

Related Posts with Thumbnails