Monday, January 31, 2011

it's me and him


me n him, idzuan sua nasi depan aku sebab nak kekalkan tagline 'ros ngan makanan xdapat dipisahkan' T__T seboleh mungkin nak gak ada makanan dalam gambar aku


amik gamba xpenah nak kontrol cun, sob sob, sume pun xsenonoh. oh ni masa bekfes nasi lemak kat umah dudu ngan kuku before g kenduri seri kat perak. sedap weh, pandaaai diorang masak, aku siap mintak resepi lagi, heee, pas ni boleh la buka restoran dudu kuku, ke restoran kudu, ke restoran duku, hahaa..thanks dudu n kuku ajak kitorang breakfast ehhhh, en hubby, jom kita try masak2 nasi lemak jugaaaaak, kalo sedap, saya main chef, kalo x jadi, en hubby la mastermind, hihii


3 comments:

dd dudu said...

hahahaha mulut ros sebut "DAREEE"

LOL


;p


rosa. ja bg comment kate restoran kudu-kudu

bole? saba je lah hihihi

rosealley said...

lajunyaaa ko komen

restoran kudu-duku kee???

kih kih

aYeNz said...

duku??? hahahaha

Related Posts with Thumbnails