Sunday, January 30, 2011

papa john dan shaolin

khamis lepas, ajak en hubby keluar date night:)

sebenarnya, lebih pada ajak dia makan papa john, haha, alang2 tu, bolehla tengok wayang terus, sebab hari tu gaji da masuk, bolehla joli2 jap, kejap jela, duit banyak nak pakai kat menda2 lain sekarang T__T. kitorang tengok cite Shaolin, best gak!rasa cam xdistracted langsung masa tengok cerita tu


si tembam dan si peace



aku sangat suka sos bawang putih tu, sedap sangat bila cicah ngan piza, dulu 1st time, memang rasa pelik, tapi sedap weh!ni piza yang biasa kitorang amik, pizza all the meat, small size yang belah 4 tu, piza papa john sedap sebab doh dia lembut ngan nipis je, suka amik yang kecik sebab nak order side2 dish lain jugak, dan xsuka amik set sebab dia ada bagi roti kosong, kang kenyang makan roti tu je


creamy alfredo, memang sangat sangat creamy, makan banyak2 muak kot, pastu amik spicy chicken, setaap!makan sampai menjilat jari


cappucino:)

4 comments:

mun-e said...

pss pssst. check out my profile for my new blog url ;p

rosealley said...

wahh, nak kawen ni da tukar url!hee

aYeNz said...

wuu wuu..xpernah try makan kt papa john..hmm..selain all meat..apa lg yg sedap?

rosealley said...

emmm, emmm, aku pun da lupa, sebab selalu sangat amik yang tu, heee, tp rasa mana2 pun ok kot, sebab doh dia sedap, hee

Related Posts with Thumbnails