Monday, January 10, 2011

our home:)

I just need to blog this as a reminder, since aku ni pelupa orangnya

08.01.2011 - our first day at our new own home sweet home

not much, only rented apartment, rumah xhabis kemas lagi, barang2 dapur pun banyak kosong lagi, pinggan mangkuk langsung tarak, sekarang banyak makan toasted bread, tu pun sib baik ada org bg hadiah toaster, tapi tetap happy:)

4 comments:

aYeNz said...

aku pun rasa aku plu reminder..kita dua mmg pelupa..hahaha...tp aku wat reminder dlm tepon je..sbbnya? xsmpat ar nk blog2..baca blog smpat ar..hahaha

rosealley said...

tiru aku eh pelupa, haha, reminder fon ade gak aku ni, tu lebih pd besday sume2 la, haha

noname said...

nak serbu!!!! ezang cepat join da club! ;D

rosealley said...

pinggan xde, makan atas kertas eh, haha

Related Posts with Thumbnails