Monday, May 9, 2011

berat chibi

12.3.11 - 0.5
02.4.11 - 1.04
07.5.11 - 1.77


masih xcapai 2kg macam yang kitorang aim, tapi xpe chibi, take ur time, makan banyak2 tau, tapi sekarang pun da berat rasa bila angkat, perut tu membuncit je bila pas makan makanan favourite, ayam. iams dia kurang sket, makan kejap tinggal pastu sambung makan sket tinggal lagi, tapi lately ni da makin banyak dia makan, good boy

tadi g vet untuk 2nd vaccination, bulan depan ada sekali lagi vaksin, pastu nak hilangkan kejantanan chibi pula, sori chibiii, heee;p

3 comments:

Anny Fazweeza said...

alaaa nape nak ilangkan kejantaan chibi? ;'( nnt takde pewaris plak...hihi ;)

dd dudu said...

chibi teruna selamanye ;p uhuk ;p

rosealley said...

@anny@
hehe, xnak dia menggatal setiap kali musim mengawan, xpe2, nanti amik anak angkat, hee

@dudu@
yezza, anak teruna;p

Related Posts with Thumbnails