Thursday, May 19, 2011

jumpa nuna

jumpa nuna hari selasa lepas dalam petang dah kot. rindu sangat, ingat nak jumpa lilo sekali, tapi mama kecik tengah busy layan irfan kot...ajak g minum2 kat noodle station, pastu terserempak zida, eein, seri ngan faliq pula (kawan oas dulu)

nuna yang comel, dan sangat baik, best friend dari zaman upm

 nuna ni banyak berusaha menyatukan aku n idzuan dulu, heee

banyak borak ngan gosip je. aku ngan nuna ni kalau ngan orang lain ok lagi, tapi kalau berdua je, mesti ada pape mende pelik samada kitorang wat, ataupun jadi. tapi seronokla, mende2 tu semua kenangan manis:)

nuna nak skodeng orang perlis ke??ehem

3 comments:

veesakura said...

argh!! rindu nuna jugak.lama tak jumpa die....

LiLo HoN3y said...

tak suke!! sbb kite xde..huh..

rosealley said...

@veesakura@
sila la jupe nuna:)

@lilo mama kecik@
lain kali kita plan lagi ehhh, sila usung hp sana sini

Related Posts with Thumbnails