Thursday, May 12, 2011

nenek kamsiah

tengah ngadap fb keje tadi, tetiba dapat ym dari Omma Dudu,

'ros klu free baca la kisah misteri yg aku publish tu'

Panggilan Telefon Misteri Nenek Kamsiah

terus baca xleh nak berhenti2 dah weh, seram ada, sedih ada, sweet pun ada, dan sekarang xsabar sabar nak menunggu sambungan. pastu dok pass link kat budak2 ofis lak

4 comments:

aDieyZa said...

zana pun tau ttg citer tu dr dd.. hihi

rosealley said...

haha, dd la ni punca

dd dudu said...

bebudak ofis asik ngejek memasing "nenek kamsiah nenek kamsiah jek"

pastu asik "kamsiaa~~ kamsiaaa~~"

aku marah ok, takut laa klu asik seru2 je kan ;p

ishh takut. anti bunyi tepon jap. hak2

MommyAgharr said...

Teringat sy msa pregnant dulu mmg gile baca cite seram kat forum Cari ni..mcm ketagih plak.. pstu kalo tnggal sorang2 mule laa jd pnakut..hehe

Related Posts with Thumbnails