Monday, May 9, 2011

the lima

Assalamualaikum....


Kena tag ngan Omma Dudu pasal 5 perkara. Thanx ya Omma, elokla ko bagi idea masa2 ni:)

5 Important dates


- 27/11/1984 : tarikh aku mula2 kenal dunia. 
- 11/6/2010   : tarikh disatukan dengan si kepam
- 10/04/1984 : tarikh si kepam kenal dunia
- 12/03/2011 : tarikh adopt chibi
- 07/02         : tarikh kapel, ingat lagi waktu 6.05 petang 


5 Things I did yesterday


- pagi2 lagi dah pergi carrefour dekat rumah beli barang pastu sakit hati sebab kaunter sampai 17 tapi yang bukak 2, dahla situ xbanyak barang n macam ada yang xfresh, haih
- makan kuetiau sup kat kafe carrefour, sedap! 
- masak mihun goreng(idzuan suka sgt laa mihun goreng) tapi terkering sket
- layan 3 movie : Main Hoon Na, Season of The Witch & The Last Song
- dok perhati chibi : yg ni tetiap hari pun buat, pastu terhibur. dia bangun jap, pastu terlena, pastu gerak tempat lain, lena lagi, xcampur lagi gaya tidur dia tu, memang terhibur tengok


5 Things that make me happy


- bila tengok si kepam seronok makan makanan yang aku masak(ni baru tambah, padahal penting)
- bila rasa macam xleh buat keje, tapi rupanya boleh, seronok sebab rasa achieve something
- kacau en husband, hoho, time iklan je g kacau dia depan laptop
- kacau chibi, time iklan je, g kacau chibi, kalau dia tidur, amik dia bawak tidur depan, kdg dia mls layan, dia tido je, kdg dia lari balik masuk bilik
- dapat duit berkepuk kepuk, wahhh, macam2 da dalam planning ni. tapi papepun aku nak abiskan hutang dulu
- dapat buat keje yang aku betul2 passionate dan seronok bila buat. sekarang ni xjumpa lagi hala tuju :|
- good food and good movie ( heee, yang ni tambah 1 item ye)


5 Reasons why I am doing this?


- sebab kena tag ngan omma dd, kena ikut cakap ibu mengandung tau
- sebab idzuan selalu bising aku xupdate blog
- sebab xde idea gak nak update blog, jadi ibarat orang lapar disorong makan cheese burger
- sebab apa lagiii??? O.O
- sebab nak tag emmm, tag sape eh, cam sume pun da ditag ni, ok nak tag si kepam la, sila update blog ye;)





1 comment:

aDieyZa said...

kesian chibi asyik kena kacau jer.. hehehehehe

Related Posts with Thumbnails