Wednesday, May 4, 2011

mengantuk

super mengantuk sebab semalam terjaga banyak kali . mula2 ingat xde letrik, ekon tetiba tutup, pastu bangun sekali lagi,eh ada rupanya letrik, so ingat problem extension, psg plug ekon ok , cun boleh tido. elok2 je nak lena, panas balik, plug problem rupanya, huhu

nak bawak masuk kipas pun xleh psg plug gak, last2 p tido kat luar atas sofa je, psg kipas kuat2, xselesa la sket, especially idzuan, sebab aku da conquer sofa panjang, dia dpt sofa pendek, heee, tapi yang xtahan si chibi la pulak, argh, naik terkam, gigit2 seluar la tangan la, memang waktu dia main kot masa tu, huhu, awal2 tu aku letak je bawah balik, pastu bila dia asyik dok menyerang je, terus g kurung dalam bilik;p

dahla rumah banyak nyamuk, geram betul, merata2 merah badan sebab dok garu, rumah tu ubat nyamuk asap ada,letrik ada, penyembur pun ada, tetap la degil si nyamuk nih

2 comments:

aDieyZa said...

kalau ada nyamuk mmg xlena tido kan..

rosealley said...

betul, sakit hati je dok gatal2

Related Posts with Thumbnails