Monday, January 19, 2009

jumpa ja ngan shah

direct terus kan title tajuk nih(saje je nak ulang perkataan cam ally cakap 'first taim pertama';p)

jupe diorang kat mid, masa tengah khusyuk tengok tarian naga tapi xdela nampak sangat sebab dahla rendah, depan ramai orang lak tuh, huhuh:(

amik gamba dari jauh jekk

rilek je mat saleh ni kan, mentang2la tinggi, huhuh

masa dok tengok2 tarian naga tu, tetiba je ada sorang laki ni dok tepi encik tunang, rapat gak la, tapi xtegur pape, tapi gaya dia tu membuatkan aku cam curious(haha) so aku jeling2 la kan, sekali shahhhhhhhhh rupanya, terus mata aku melilau cari ja, hehe, xsabar nak tengok 'perubahan';p

dari rendah ke tinggi

shah ngan encik tunang, bezaaaaa

tetiba entri ni cam xde penutup, memang aku nak cite pasal shah ngan ja jek;p

13 comments:

nadia-ady said...

eh , gi mid gak? apasal tak jumpa ea? hehehe

bdw mid bising giler tadi. Sebab ada tarian naga tu la.Gedegang-gedegung macm bergegar rasanya lantai.hahaha..Dah la orang ramai giler..huhu

anneweeza said...

hahhaha..kite pon g mid gak time tu... :) tp klu kite selisih pon..kenal kah??? ngee....naga tu?? huhh bising gile....p`

dd dudu said...

jaaaa?? shahhh???
nak jumpeee jugakkk
alaaaa jaa tutup peyut ngn beg plakk
xnampak 'perubahan' huk huk

rosealley said...

@nadia-ady & anneweeza@
lah, g mid jugak ke korang??entah2 kita sama2 kena beratur panjang kat surau tapi xpasan;p

owh, tarian naga tu memang bising pun, tapi teringin nak tengok yang dia lompat lompat tuh, tapi xnampak,uhuh

@dd dudu@
memang xnampak perubahan sangatla dudu, hehe

pandangdenganmatahati said...

uiks aku pon d mid smalam wahahaha.
sebbaik xjumpe ko :p sbb aku dculik oleh 3 org pakcik..kahkah hehe

Idzuan said...

wahhh, ko pun keee??nape xjumpe, nak tengok perubahan ko gak, haha, diculik pakcik manekah??

pandangdenganmatahati said...

hahaha kenapa izuan y nk tgk perubahan aku ni bukan ros? hahaha kecoh sungguh ye ET :p

aku g ngan en rizal, kwn en rizal dan kwn en rizal.sume pakcik2 kuikuikui. mase ade psembahan cina tu, ktorg tgh makan kat penang cafe.. hehe kalo x,musti jmp kuikui

pestisid said...

aku pun pegi mid ari sabtu tapi petang. tak jumpe ko pown~

muni2. perubahan ape? ko mengamalkan pil ape? nak jugak nak jugak.

rosealley said...

@muni@
haha, et memang sebuk pun;p
klaka la ko panggil diorang pakcik

@pestisid@
loh, ko rupenye salah sorang yg memenuhkan parking mid;p

err, muni..lisa tanye nih

pandangdenganmatahati said...

oh aku xmakan produk ape pon..produk ksihatan jek spy bdn lebih sehat. wahaha..

ala ros~ sume 30an harus la aku panggil dorg pakcik.. hehehe

noname said...

wahahah ja cover perut XD
nk sgt dia bc comment ni XD

eh aku pn xg mid time, knp xjmpe?? XP yohohoo

rosealley said...

@noname@
xcover pun xnampak sgt la, perut dia maintain gitu:D

seb baik xjupe, haha;p

ciarexoxo (^_^)v said...

alaaaa ja saje jeeee tauuu tutup perut..panggg kang :P hekhek

Related Posts with Thumbnails