Sunday, January 11, 2009

tukar lagii

aku tukar pakai produk safi lak skang:)

gamba cilok dr tenet

kita tunggu dan lihat berapa lama bertahan ek, sebelum ni, selalu sangat tukar2, xsempat nak abih yang lama, dah beli yang baru, n wawa convince kan aku try yang ni sebab akak ipar dia pakai safi n ok, harap2 aku pakai pun ok gak la, amiiiin

10 comments:

dd dudu said...

besss besss
rossa sebelum ni aku pakai safi mentimun
lepas tu aku pakai safi balkis ni
lepas abes ni, aku nak try safi gamat lak hehe
pastuh nak rotate balik hehee
safi~ suci dan murah~ ^^
segar jek bile pakai :)

lina said...

safi produk dijamin halal. aku penah try gak sbb terpengaruh ngn gadis2 yg masuk covergirl dara. tapi malangnye kulit aku yg super sensitif ni x trime produk safi.

sedeynye.. sob sob.. xleh jadi covergirl :-(

pandangdenganmatahati said...

hahaha kelaka bace komen lina dan dd

weih aku pakai garnier tp garnier mnyumbang ke israel. patutkah aku tuka pakai safi?? hakhak

rosealley said...

@dudu@
tula ari tu ko ada cakap ko pakai safi kan, tapi aku lupa yang mana, jom wat club safi fan jom, ahaks

@lina@
hem, xsume orang sesuai kan,cian lina nak jd covergirl xdapat, hehe, xpe lina, pakai la produk lain, byk ag yg ok kot:)

rosealley said...

@muni@
bertukar!!hak hak, xdela, depends on urself, aku pun xtau yg garnier menyumbang rupenye, garnier pun cam byk feedback bagus, tapi saje aku carik yang lagi murah:)

ciarexoxo (^_^)v said...

bleh la masok ptndingan kat nona tuu..safi contest..:)

rosealley said...

@ciare@
hak hak, aku xcukup layak ag;p

dd dudu said...

wakakakaka lina nape xcakap nak jadik coergirl dara, klu x aku bg pelekat2 botol2 safi kat ko hehheheehhe konon2 ko yg pakai ;p

lina said...

aku tgk yg masuk jadi finalist tuh semua mmg muke pakai safi la. mcm leh beza org pkai safi or not

rosealley said...

ceh, boleh dapat beze ek??hehe

Related Posts with Thumbnails