Thursday, January 8, 2009

saya hati sushi king;D

**sila translate tajuk entri ke omputih**

semalam ke sushi king lagi, yeay!!!wawa ngidam, aku lagiii ngidam, sampai tengah mandi ternampak2 sushi, ngalahkan bercinta lak, hak hak

kebetulan semalam kitorang ada bengkel, so ajak lina sekali g makan, yeay, aku memang suka pengaruh ramai2 orang g makan sushi nih, ari tu da berjaya bawak mak dudu n pak kuku, kali ni bawak lina lak, g sushi king alamanda jugak

budak tembam yg excited xabih2 dpt makan sushi ngan lina

my first sushi-egg mayo

2nd sushi- tuna

aku ambil 5 plate, tapi lepas2 tu da khusyuk sangat makan sampai lupa da nak amik gamba

cold green tea for me pleaseee, aku xsuka green tea sebenarnya, tapi kalau cold xrasa sgt green tea 2

oishhiiiii, kicap+wasabi pas2 kacau kacau kacau makan ngan sushi, sedapnyeeee

aku dulu sebenarnya masa awal2 makan wasabi, memang xsuka xsuka xsuka langsung ngan rasa wasabi yang pelik tu, tapi lama lama tetiba tersuka lak;p

ingat gak dulu sebelum kenal sushi king, adala gak encik tunang ajak makan, tapi aku sombong ooo, cakap xnak makan mende pelik2, dahla mentah, skang ni amik engkau, sebulan sekali mesti kene g gak, selalu gak la kena perli ngan encik tunang, huhuh, redha redha

lepas makan2 dengan penuh nikmatnya, kitorang masuk carrefour lak,


wawa n lina yg xtau n xsuka aku amik gamba diorang dari blakang;p

eross n wawa yg tengah menikmati duduk atas sofa bed

bincang mende tu cik2 kak sekalian;p

lepas abis2 survey2 barang, aku pun ada beli buku kat carrefour tu, kitorang pun balik da terus, malas nak g jalan mana2 dah

lina ko nak tiru dd ek amik gamba nyelit2 nih??hak hak

14 comments:

lina said...

owh ade gak amik gmbr aku dari blkg ey? aku pun ade gak amik gmbr dari blkg.

eross, nape x letak gambar yg agi tuh (gmbr aku ngn ko kt sushi king).. heh heh

lina said...

alamak tertinggal 1 perkataan la. sepatutnye gini --> eross, nape x letak gmbr yg agi 1 tuh.....

ciarexoxo (^_^)v said...

nape korg xmkn yg set punyee??kalo yg settt lg sodap tauu...aku g sbulan skali je after gaji..hokhok :'D

murni^^ said...

ala leh x ulang ayat y sama kat blog lina?

aku xbole la nak suka makan sushi ni..

hakhak :p

ros tlg pengaruh aku.. hehe

rosealley said...

@lina@
emm emm, aku xletak sebab gambar ni ag cun;p

@ciare@
set dia memang sedaap, tapi kenyang la kalo makan set, aku suka makan sushi, hehe, tapi kdg2 aku amik je set

@muni@
mula2 kita kenalpasti punca masalah ye, okie, nape ko xsuke sushi sebenarnya???hik hik, muni, jom la g makan sushi, sedapp ooo, rasa sekali pasti nak lagi, ngeh ngeh, ayuuhh

chika said...

chika ni kan, memang tak pandai langsung makan sushi. Memang susah nak terima. HAHAHA. Rakan-rakan selalu ejek tapi takpe. Hati sangat tabah. HAHAHA

selalu kagum dengan orang yg boleh makan sushi dengan selamba. Hebat betul.

rosealley said...

@chika@

chika, bukak mulut luas2 meh nak suap sushi..meh

pandangdenganmatahati said...

oh aku penah test. em xbole masuk ar. nak2 y ade telur kecik2 kaler oren tuh. aku xbole pdg benda kecik2 bsusun2.. meremang bulu roma aku. mcm telur katak jekssss

leh time x alasan ini? ehhehe

wv : taring
kuikui

dd dudu said...

rossaaaa baru ingat nak cakap "alaaaa nape g alamanda x melawat aku kat opisss??"

tapi rupe2nyee hari tersebut aku x g keje sbb tereksiden keta org hehehe

rosealley said...

@muni@
err, aku pun xbape gemar yg telur ikan tu, memang jarang sgt la amik, tp leh la makan, lagipun aku suka amik sushi yg ada mayo, yg menggemukkan, haha

@dudu@
sebab 2la aku xajak ko, haha, xdela, aku takut ko tengah bz lak time 2, huhuh

w a w a said...

lawa baju aku dr blkg~ XDDD

lina said...

ayat dd tuh same mcm die msg aku.. hehe =)

jwpn utk ciarenye komen kt blog aku, aku guna jwpn yg same mcm eross.

rosealley said...

@wawa@
hehe, yelah2

@lina@
jawapan??ciare komen mende??

lina said...

eross same je komen yg ko dpt ngn aku dpt =)

sbb tuh jwpn same ;p

Related Posts with Thumbnails