Friday, January 2, 2009

kisah malam new year

alkisah, memang xde planning nak g memane pun malam tu, tapi tetiba aya mesej ajak tengok histeria kat alamanda, hoh, histeria??biar betul pompuan ni nak tengok cite antu, hak hak, tapi join gak ar, bohsan dok umah daa, lagipun da lama xkuar sesama

wayang kul 8, kitorang gerak dlm kul 6++, sampai2 je alamanda terus beli tiket, da tinggal seat2 yang row ke 3 dari depan jek, laku gak ekk, alamanda ramai orang lak malam tu, yela esoknye kan cuti, sume pakat2 nak kuar

before wayang stat tu, kitorang g big apple jap, wawa ngan aya nak beli donuts

wawa yg tengah neves memilih donut;p

pas da beli donut tu, terus la g tunggu wayang stat, hish kat alamanda ni pun lebih kurang jusco balakong, tepat2 waktu wayang 2 stat baru bole masuk, tapi jusco balakong ag best la, ada banyak tempat duduk

kami yang kebosanan menunggu lalu bercam-whoring;p

reaksi aku tengok cite tu??
- komplen nape la budak2 ni aih nak main2 ngan hal2 yg menakutkan ni(refer pd diorang g busut awal2 cite)
- komplen 'hish, xde hukuman lain ke nak bg, ade ke suh dok dorm time xde orang, scaryyy'
- time takut jek, aku tutup mata ngan tudung, xnak bg nampak jelas sangat, kalo kat umah da lame aku tutup ngan bantal je
- takut tengok mata liyana jasmay tuh
-sampai skang aku dok teringat2 muka scha, nape tah
- geli ngan perangai gatal cikgu hilmi, huh, gatal sgt, kan da kene makan

overall, cam best gak la citer nih, berbaloi la jugak aku bayar duit tiket, lepas jek abis wayang, kitorang g bayar parking, ramai gila org q, so sesambil tu sempatla beli inih

hari tu kan 31hb, setiap 31hb, baskin robbins akan bagi 31% diskaun, saje la nak try, kongsi ngan wawa, pastu masing2 neves xreti nak order cane, hak hak, klaka jek

pastu balik g makan kat perantau, wah rindu bangat, lama gile xmakan kat perantau, terus order mi goreng mamak, yummy

mi goreng mamak yg sedaapp

last2 aku sambut taun baru kat umah jek, sambil gayut ngan encik tunang, hehe

selamat taun baru ek kawan2, maaf kalo ade salah silap selama ni yek, kire 0 0 tau:D

10 comments:

pandangdenganmatahati said...

kenapakah perlu neves bile xtau nak order? wahaha same ngan pangai aku :p

kalo hal2 gini, aku salu suh adik aku y beli atau tanye org.. lalala aku mmg kakak y jahat hehe

rosealley said...

@muni@
mungkin sebab keadaan tu ko xbiase kot, sampai neves2, hak hak, aku nak medical checkup pun neves, kui kui

Tuan Rumah said...

Hi! Just nak inform we all are start a blog on this outlet. We all publish any news and updates on the outlet. Check out http://bigapplealamanda.blogspot.com

ciarexoxo (^_^)v said...

ade big apple kat alamandaaaaaaa???????wuaaaa nape betaa xtauuuu???marahnye aku....ahh balek keje nti aku nk pegi terusssss :'D

rosealley said...

@tuan rumah@
woo, siap ade blog??

@ciare@
poiee jangan x poiee

runescape money said...
This comment has been removed by a blog administrator.
anneweeza said...

heee..ok pe ade gak aktiviti...kite?? hahah dok umah je...sambot new year dlm mimpi je :)

rosealley said...

@anneweeza@
okie gak tu, biase memang kite dok umah gak, tetibe jek tuh kuar

dd dudu said...

laaaa ross kul 8++ malam b4 new year aku ade kat opis,klu aku tau ko pi alamanda, aku pakse ko beli big apple n bawak ke aku kat opis hehehheh dekat gilerrr

rosealley said...

seb baik ko xtau kan;p hak hak

Related Posts with Thumbnails