Monday, August 3, 2009

booth hartamas square

kitorang bangun pun da kul 7, kelam kabut betul pagi tuuuu, nak cari barang la, nak print proof of payment, tapi last2 aku burn dlm cd jek sebab xjupe installer printer, huhuh, seb baik penganjur xmintak pun, masa tu la jugak nak bukak tempat sangkut2 baju sume tu sebab nak letak dlm kete, masa tu gakla nak mekap, mekap??haha, lite lite aja, kalo tengok gambar macam xmekap langsung pun ado, haha

driver kitorang ialah encik tunang ngan nuna, seronok sebab xdela aku ngan lina je kaaan, huhuuu, bohsan tau kalo berdua jek, lagi ramai lagi meriah, lagipun ada sebab aku mintak en tunang jadi driver, haha;p

boleh x tengah2 jalan tu jem, kat seputih kot kalo xsilap, rupe2nye jem jalan nak g kl sentral, seb baikla, paham2 jela kan nape, mmg bengang la aku, tapi seb baik gak kitorang kene ikut jalan lain, so sampai kat cna pun da pukul 9.30 kot, masa kitorang sampai, lina n nuna xsampai ag, bole lak diorang sesat, ktorg seb baik ade bantuan, haha

tengah prepare2 kan booth
siap2 lagi, nuna khusyuk wat keje
siap sudaah, barang kami xbanyak pun, 2 tempat penyangkut tu jek, pastu belt2 letak atas meja tu
dalam kul 11 lebih kurang, hasni datang memeriahkan majlis dengan sedara die, hehe, thanx hasni sudi datang:) masa hasni datang awal2 tu, lina n nuna g makan dulu, so after diorang da sudah tu, turn kitorang lak g makan

makan di old town sajaaa

encik tunang ngan air ais, huhuuu
nak jugak ais!!
ni air aku sebenarnya, atas tu gambar eksen jek(tapi terminumla jugak;p), aku tgah sakit tekak mase ni, xleh minum ais lagi, huhuuuu, dahle panas, tahan tahan

baju2 kami

booth aku betul2 sebelah ceera, tapi boleh x awal2 tu cam segan jek nak tegur, petang tu baru amik gambar same, sebelah ceera tu booth dynas, ade gak die melawat booth kitorang, sgt peramah n sempoi jek dynas tu, i like:D

the surroundings. ade la orang bukak booth jual baju kurung, baju budak, kek coklat. aku mestila beli kek coklat gak, haha, sedaap kek dia, moist bangat, yg aku try tester ari 2 la sedap, yg aku beli ade ag kat umah xbukak
baju yg aku pakai ni ade org beli gak:) overall, petang da nak tutup tu baru meriah kat hartamas ni, memang hidup malam2 kot kat cni, pagi2 tu suram jek, kalo ade pun yg akak2 cimb ngan org yg bukak booth kat c2 gak, tapi ade la jugak terjual, alhamdulillah:)

ade sorang kakak ni yg beria carikan baju untuk adik dia yg form 1 tu antara customer yg aku ingat, baik gile akak die, siap pilih2 pastu trykan kat adik die, mmg jauh bezala ngan aku kan, huhu

dalam kul 4.30, sume cam da siap2 nak tutup, tapi kitorang dlm 4.45 baru siap2 kot, bukan byk sgt pun barang nak kemas, da nak tutup baru dudu ngan kuku sampai, sowiii dudu, sian ko xdapat nak join awal2, xleh nak elak kan??lepas da tutup tu, g minum2 kat kedai mamak jap ngan diorang
kat kedai mamak ngan dudu berbaju kurung

encik tunang yg baik hati jd driver a.k.a penjual sementara kat booth mase aku n lina g surau, maceh!!!

8 comments:

dd dudu said...

wuwuwuwuwu nangesh sampai kuar air hidung~

xpe2, nanti akan ku tebus jua~ hik

rosealley said...

xpe2, nanti ktorg gtau lagi ek kalo bukak booth

surney hasniey said...

hehe... ;p
aku pun berkenan baju yang kamu pakai...tapi tak bawak cash banyak masa tu...huu...

mun-e said...

rambut izwan panjangnyaaaaa hoho

lina said...

xpe2 dd. nanti kami buke booth agi, kamu leh datang agi (cakap sambil tepuk2 ko)

rosealley said...

@hasni@
xpe2, leh beli online, tapi da tinggal warna hijau jek la baju tu, yg lain da licin, huhu

@mun-e@
mmg panjang pun, huhhu

dd dudu said...

thanx lina
hihihihi

circleinspoon said...

wah, taniah2

Related Posts with Thumbnails