Wednesday, August 5, 2009

tajuk ape pun xtauu

nak bukak pose ngan ape ekkk ari neh??
lina ajak g mines, cam best gak, ada makanan macam2,
tapi cam xlarat je jugak nak kuar, pk pk...


hoo, terliur lak tengok gambar neh, ni gambar ahad lepas, kat restoran chakri express di alamanda, restoran ala2 masakan thai

kitorang order ayam pandan ngan tomyam, menu wajib kalo g restoran thai, nak order banyak2 takut xabih, tapi sayur mmg xorder, hahha, kitorang mmg xsuke makan sayur;p

ayam pandan tu sangaaat besaaar, die bagi 5 kan, kitorang abis 4 jek, 1 lagi xabih, muak lak tu, mungkin sebab besar sangat kot, tomyam die sedapla gak, banyak isi, tapi kalo g ramai2 kan mesti best, sebab leh try lagi banyak lauk kaaaan, yummy

air aku, double espresso neh, gedik sangat nak order, mungkin sebab geram xleh minum ais kot, tetibe order air yg xpernah order, sekali amik kau, mmg kaw la kopinyer, dah nama double, mestila kopi lg pekat kan, yg korang tengok ni hasil da campur susu tu(abis sume yg die bg aku campur) ngan 3 peket gula, still rasa kopi, kalo en tunang, mesti xleh minum langsung neh, die mmg xsuke kopi

restoran ni kat luar2, deret manhattan fish market, sushi king tuh sume, overall kitorang makan ari tu kene dalam 50++, ok la tu, affordable lagi, tapi xleh g kerap2, nti en tunang botak, haha, sebab duit meluncur lajuu;p

after tengok wayang, encik tunang nak makan famous amos lak, aku pun tumpang sekaki la, request brownie bakar, heheee, saje nak try

xsedap sgtla, ada rase lemon sket, n cane nak cakap ek, mmg xkene ngan taste aku kot, taste aku kalo da makanan unsur2 coklat tu, aku suka yg moiiisssttt n rasa coklat tuh pekatt, huish, slurrpp, okla, xnak cakap psl makanan dah, daaaa

3 comments:

ReD said...

adoi... sedapnyer la kalu dpt mkn kek coklat masa ni..lalala~~~

noname said...

hahahahha habisla kauu ;P

rosealley said...

@red@
kat umah ade kek coklat, xabih2 ag, hehe

@noname@
hoh, da kenyang da semalam;p

Related Posts with Thumbnails