Tuesday, August 4, 2009

encik tunang dan gajetnya

kan sabtu lepas masa g booth hartamas aku mintak encik tunang drive. ada sebab ye kawan2, ikutkan kitorang nih jenis xtau sangat jalan jalan kl neh, memang fail pun, tapi skang ni encik tunang da ada bantuan, encik tunang da beli GPS skang, hohhoooo senang nak cari jalan

GSP comel kecik molek

memang da lama encik tunang nak beli GPS neh, tapi mahal sangat kan b4 neh, ongkosnya xcukup, sekali hari tu ada maybankard treats points fair, so guna point2 tu n tambah rm200++ jek da leh dapat GPS nih, amik yg paling murah jela, asal ado, n mencapai matlamat jupe cari jalan tu

pas da beli tu, donlod jela map free dr gugel map kot, ntah, aku pun xsure sgt, yg pasti kalo tempat ko cari ade dlm gugel map, adela jugak tempat tu dlm GPS, tapi cam klaka la jugak, sebab ari tu ktorg nak u-turn kat kawasan perumahan, GPS tu bgla direction suh masuk jln sebelah, sekali jalan tu jalan mati rupanya, haha, so pandai2 la ko cari gak sendiri;p

cam main game need for speed je kan,heheee

4 comments:

dd dudu said...

comelnyee comelnyee
waaa comel laa, sukeeee

terhibur i :D

cam bes jekkkkk ade GPS ni ekkk

ReD said...

mmg senang kalu ade GPS ni. nak plak utk mereka2 yg x mahir ttg jalan2 di Msia ini..huhu..

tp yg klakar nye ble dgr suara org dlm tu.."belok kiri.. belok kanan"..hihi

ciare (^_^)v said...

ok lah tu. brand garmin konfem okay punye :)

cop! bape treatpoints yg en tunang pkai tu? hehe. main redeem2 gitu ke?

rosealley said...

@dd dudu@
memang comel pun, kecik jek, mesti ko gelak jek kalo tengok, tengok bonet aku pun ko gelak, hahha

@red@
sgt senang, kite la yg salu xingat jalan, huhhu, tapi encik tunang gune suara org cakap omputih, sbb bahasa melayu die cakap cam suara org cina yg cakap, so mmg pelat la, agak xpaham di situ

@ciare@
nti2 aku tanye en tunang, bape points die pakai, yg pasti die pakai points mak dia, sbb lg banyak dr kad die, haha, redeem je kot, xpasti gak

Related Posts with Thumbnails