Thursday, February 24, 2011

dia sudah hamil:)


awal2 lagi aku dah bayang si dudu ni pakai baju pregnant sambil usap2 perut, hihi, congratz my friend!aku sayang ko sangat, n for sure aku mesti sayang anak ko lebih2 nanti, can't wait:D

9 comments:

dd dudu said...

terharu :(( *nanges kuar air hidung


tapiii motip letak gamba pakai baju ni??? baju dah hampir sama2 baju pregnant ke rosa? hik2

ko akan syg anak aku lebih dari aku ke? kecik hati hahaaha larikkkk

eee sayangnye kat ko. makasihhhhhhhh

rosealley said...

haha, entah, aku dok carik gambar ko dalam fb, tetiba macam terkenan ngan gambar niii, hihi

haha, yelaah, sayang sama rata, tapi tula, peluk cium anak ko jela nanti;p

sayang banyak2 jugak kat ko dud!!sob sob

lina said...

ingt tak perbincangan kita kat majlis kak yen tu. Dd ngan yakinnya cakap ' ni dah keluar jerawat, nak pe**o* la ni' ;p

rosealley said...

haha, ingat sangat!!xsangka masa tu rupa2nya da ada, heeee

aYeNz said...

hahaha..
aku sayang dD juga la...
nnt nk pgg perut dD..

comot..apa lg? hug dD lebih sket..amek berkat..

aYeNz said...

hahaha..
aku sayang dD juga la...
nnt nk pgg perut dD..

comot..apa lg? hug dD lebih sket..amek berkat..

dd dudu said...

hhuu jerawat yang xsempat hilang sampai skg wuuuuu

rosealley said...

@yenz@
jomla yenz, kita peluk dd sesama, ajak lina sekali, haha

@dudu@
haha, pas bersalin hilang la kot

dd dudu said...

meh laa meh laa peluk aku ramai2 hahaha

kakyen syg kakyen jugaaaaa heeehee

Related Posts with Thumbnails