Wednesday, February 23, 2011

liku liku dan halangan

sleep at 3 am, woke up at 8.10 am, kelam kabut siap sebab masuk kerja pukul 8.30, adalah berbaloi sebab berjaya booking tiket air asia promo ke ....


yesss, bandung again!for the 3rd time this time, tapi kali ni sebab family izwan nak pergi,jadi kami tukang bawak, dan juga tukang jalan sopin sekali lah;p tapi lambat lagi la nak pergi, end of this year, insyaAllah

but all the credit goes to izwan la, dia yang banyak buat keje, aku cuma bg sokongan je, hee, tapi adelah sangat banyak halangan ok
1st: page xleh masuk asyik error, ramai sangat kot book, after 12 baru leh
2nd: da isi2 detail, pastu baru pasan xde tarikh lahir budak2 kecik tu,kena book balik, dahla banyak kot details nak kena isi,
3rd: time nak bayar guna credit card, xboleh la pulaak, aku masa tu memang da mamai la, pastu izwan kena kol org hsbc, tanya cane nak wat, terai2 balik, still xleh, rupa rupanya pasang CAPS LOCK T__T
4th: kena isi detail sekali lagi, sebab masa dok kol orang HSBC tu, session adalah expired, kenapala 10 minit je, huu
5th: kena book lagi sekali untuk next grup, since AA ni leh book maximum 9 tapi kitorang ramai, jadi kena 2 kali book and since xde no tarikh lahir dak2 tu, nak x nak kena tunggu pagi, tapi xleh lewat, takut website dia slow lagi, jadi nak x nak kena bangun awal esok nak book

pagi tadi aku bangun, tetiba izwan kata dia da berjaya book sume, aku ngan kelam kabut nya just cakap 'oh, ye', pastu g mandi, haha, bukan nak say thanks ke apa kan, bangun2 cam xde hala tuju terkejut da lewat;p


4 comments:

dd dudu said...

mesti tensi je kena2 isi balik haha

rosa.. 2 kali isi?? belas2 orang ke.. wahh nanti naik apa ek kat sana transport... ke terlalu awal aku tanya


eh nanti beg ko berat siket kot, aku menyelinap masuk beg ko hehee

kuku selinap masuk beg izuan hik2

rosealley said...

izwan la tensi, aku tumpang buat2 tensi gak,

ramai kot dud, adela dalam 16 orang nanti nak g, maybe kena amik 3 kete kot, huuu

haha, motif menyelit??buat ala2 beg belakang la, ko pakai tali lilit2, aku jdkan backpack

Apple Cute said...

ishk2...peminat setia ke bandung aje korang ni...hehehe jelesnya tak dapat p lagi ...^_^

rosealley said...

xpe yuyu, lain kali boleh:)

Related Posts with Thumbnails