Sunday, February 13, 2011

lina da kawen

sabtu hari tu, kat kenduri yen, kawan upm aku, dok borak2 la ngan lina ngan dudu, tetiba terkeluar pasal anak, bila da balik rumah baru aku perasan, eh, aku, lina ngan dudu semua da kawen, rasa macam baru je g bercuti langkawi sesama, masa tu masing2 single, xdela tetiba nak borak psl anak cam sekarang, hee



zaman berseronok di langkawi





zaman bercuti di bandung sesama, lina pun da kamceng ngan ezzan gak, dia ni memang senang je nak adapt kat mana2, ikutkan ni trip dak opis, tapi lina xkisah pun nak join, kalau aku da xreti da nak bersosial, memang dia ni letak mane2 jeh leh masuk geng, rasa cam dudu cakapla, sume kawan aku kawan dia, sume kawan dia xsemestinya kawan aku, hihi, respek la ko lina, tapi last2 xjadi trip dak opis, kihkih, jadi trip kawan2 yang sekarang jadi geng bandung:)



zaman jual2 baju, lina ni pernah jadi business partner aku, dudu pun ye jugak:) selalu la kitorang wat trip beli stok barang la, ni masa bukak booth kat hartamas, teringat aku n lina excited tengok blogger2 femes kat situ tapi segan gila nak tegur, haha, tah hape2, padahal diorang ok je




geng bandung :)




geng makan juga

pendek kata, lina ni geng segala2nya, geng makan, geng jalan, geng blaja, geng keje pun penah masa upm dulu, geng tidur depan tv sesama, kawan susah senang la dia ni, dan sekarang, sepertiku, dan juga dudu, dia pun da jadi puan

haha, motif pengantin muka garang??;p

sori sangat lina xdapat g masa ko nikah padahal ko dtg je masa aku nikah, huhu, sempat g kenduri je, masa tu nak balik kl dari kampung, singgah la kenduri lina ni kat kuala lipis, awal kitorang sampai, dalam kul 11.30 pagi, haha, semangat nak pergi kenduri lina ni, even kat kad tulis stat majlis kul 11.30, tapi cam segan nak g awal2 terus g tumpang bilik hotel dudu kuku jap

pas diorang checkout, g dewan, tetiba adik lina mintak kitorang dok meja vip, hiii, terima jela, rezeki jangan ditolak kaan, masa kat kenduri seronok sangat dapat jupe kawan2 lama upm, dapat jupe ezzan jugak:)

chantek sangat lina masa sanding, aku suka sangat lina!!pelamin ko pun cantik!!

maintain peace yo pengantin cantik!

sampai2 je dewan, terus serbu aiskrim, sedap oo masa cuaca panas

me tembam!!ngan husband guwe, nak gak letak makanan sebelah guwe T__T, tapi makanan kat kenduri lina adalah super sedaap, sampai xsempat dah nak amik gambar, masing2 makan bertambah lak tu, seb baik dok meja vip, xsegan

with 2 of my favourite girls:)

doorgift yang comel, cupcake tu besar dan sedap

i wish u all the best lina, wish u happy sokmo ngan marriage, manelah tau kata2 dudu jadi kenyataan yang pasal p.j.j tu, heee, kalau betul, jangan lupa roger2 aku tau, luv u my best friend!!

10 comments:

Ezzan Yusop said...

gambar yg second last tu i looked pretty lahhh...wahhhh!

*muntah hijau hahahahahaha =)) *

rosealley said...

u memang pretty lah ezzan:)

lina said...

thanks rosa :) gilo betul teori pjj tu ;p

rosealley said...

mana tau betul;p

Ezzan Yusop said...

mmg pretty inda....kehkeh!

rosealley said...

deny indaaa;)

dd dudu said...

hehe ehem2 aku sampaikan teori lisa jek ;p hakhak aminn

rosealley said...

amiiiin jugak

aDieyZa said...

owh, rupanya ros ni kawan dd eh.. zana selalu baca blog dd tu.. salam kenal dear..

rosealley said...

a'ah, kawan dd, salam kenal jugak dear:)

Related Posts with Thumbnails