Monday, December 22, 2008

sekali sekala

ari sab2 bersamaan 20/12/2008, tetibe aku menjadi anak untuk mak dudu n pak kuku, ikut diorang g trip, trip ke mane???itu kite akan tau kelak;p

pak kuku tengah memandu, mak dudu tdo sambil peluk bantal kuning, cian mak dudu penat sangat banyak keje

kami ke pos malaysia lcct, owh, aku ngan mak dudu memang same pesen jek perangai, suke bergambar di mana2 juaaaa

'tinggalkan ic, pakai kad pelawat'-arahan kak guard tuh

nilah pemandangan dari belakang, mak dudu yg amik gamba nih, saje je tau, huh

irasshaiimasse!!!

parcel mak dudu, mak dudu beli ape ek mak dudu??

mak dudu: abg, angkat barang 2 leklok
pak kuku: baiklaaahhh(sambil menundukkan kepala)

pas2 aku bawak mak dudu n pak kuku makan sushi king alamanda:D

sepesen sepeseeennn

takoyakiii, tapi aku ag prefer tako ball kat stall depan jusco mid, yummy!!

okonomiyaki aka japanese seafood pancake, pun yummy!!

p/s: hp aku skang ni da kadang2 bole lak tekan 5, tapi kene sekuat ati yer, sekuuuat atiiii

8 comments:

pandangdenganmatahati said...

tako tu y mcm dlm ceta gokusen kan
hehe

pak kuku pak kuku~
(sebut ngan nada iklan cik gigi cik gigi~)

hahahahaha

rosealley said...

pak kuku pak kuku~
(sebut ngan nada iklan cik gigi cik gigi~)

muahakhakhak gelak guling2:'D

rosealley said...

ha'ah muni, yelah, tako dlm cite gokusen 2, shedaaap

goasop said...

sweet nya.. pak kuku. mak dudu. =)

pandangdenganmatahati said...

uh perut pak kuku sedikit bun :p
lariiiiiiiii dr pak kuku :D

hehehe :p

rosealley said...

@goasop@
sweet kan??ngeh ngeh xtaula mak dudu n pak kuku rase sweet x;p

@murni@
aku xcakap aku xcakap, haha

dd dudu said...

iewwwww dialog yg abg tu poyo giler k ;n

rosealley said...

@mak dudu@
yekeee poyoooo???ngeh ngeh

Related Posts with Thumbnails