Monday, April 6, 2009

big blue whale baca majalah makan nasi goreng

da lama2 xupdate blog ni tetiba rasa kekok lak nak menulis...

sab2 lepas ngedate ngan encik tunang kat mid, kul 9 lebih2 gerak, sampai dlm kul 10,
tu pun da ramai org beratur nak tengok wayang,
sebelum2 ni xdela ramai cam2,
diorang sume nak tengok fast & furious 4 kot..
tapi aku ngan encik tunang xdela excited sgt nak tengok cite 2,
in fact kitorang xtau pun nak tengok cite apa,
sambil2 beratur nak beli tiket, sambil2 bincang,
last2 tengok Knowing, sebab ada Nicolas Cage,
ok gakla cite dia, tapi tetiba rasa takut afte tengok cite 2;p

afte tengok wayang, odway nak g mph,
kitorang jumpa anak ikan paus

saiz sebenar anak big blue whale

anak ikan besar bas sekolah???

big blue whale nih,
kalo saiz dewasa jantung dia punyela besar siap ko boleh merangkak dalam 2,
nih fakta ek bukan auta, dah memang tertulis kat poster tu

kat mph tu 2 kali kitorang kena tegur,
1st sebab aku amik gambar(my bad;p)
2nd sebab bawak majalah g baca tempat lain,
majalah hanya boleh dibaca di seksyen majalah saje yeee,
sebenarnya sebelum ni, aku selalu je baca majalah kat seksyen majalah tau,
memang dah rezeki nak kena tegur kot ari 2, ehee

encik tunang yang nak baca majalah tau;p

err, aku pun baca jugak *cardigan from smilinglolipop*

lepas tu g makan kat stall thai corner kat food court,
order nasi goreng tomyam seafood, biase2la, xsedap sgt pun, boleh la makan

nasi goreng tomyam seafood

owh owh, sebelum balik tu ada beli tako ball untuk dinner,
tapi orang baru la yg masak skang, tetiba hangit lak tako ball aku tu,
nak akak yang duluuuuuu, yg memang sedang2 elok je dia masak, yum yum, lapo lak

6 comments:

mun-e said...

laaaaaa nape x terjumpa ko pon??

ke ko sorok dari ktorg? hahaha

rosealley said...

a'ah, aku ade je blakang korang mase 2;p haha, gurau jek

noname said...

knp ko xpggil takoyakii~ XP

rosealley said...

@encik xde nama@
kadang aku panggil takoyaki, kadang aku panggil tako, kadang aku panggil tako ball. haha

nothin much said...

cam penat nampak je background pic.
kat mid ke tu?

heh.. sana best, leh baca sehari suntuk.

knowing cite ngarut skit tp aku ade kenal org yg tul2 leh predict future from numbers. idup die slalu in fear.

rosealley said...

@nothin much@
iyalaaa, di mph mid, mmg pun, free2 je leh baca kan, sonok

hoh, betul ke ade org cam2???scaryyyynyer idup die

Related Posts with Thumbnails