Sunday, April 19, 2009

patutla org gelar sialkom...

sabar jelaaaa aku ngan celcom broaaaadlahsangatband yg slow slow slow bangat.....tensennn

ni pun da kira ok sikit sebab leh connect walaupun ko kena ada tahap kesabaran yg tinggi, kalau waktu biasa, mmg xleh connect langsung, konon ada connection, tapi mmg langsung xleh bukak tenet, kalau lampu hijau jgn harap, kalau lampu biru, bolehla sikit2...

rasa cam nak tukar pd maxis lak, maxis broadband kat umah ni ok sesangat, aku selalu guna maxis lilo kalau dia xder, mmg smooth la connection, adala jugak kdg2 connection slow, tapi jarang sgt dah sekarang, dan yang pasti xseteruk celcom, huhuh, tensen, nak main game cari info pun xbest;p

3 comments:

pestisid said...

umobile lagik best. download 20000kbps++++ sokmo.

camni la..
maxis dan umobile 3.6mbps= 36000kbps,
celcom 38bkbps.

so ko tengok sndiri la betapa beza nye die punye speed.

dah memang kecik je pun size nye.

pestisid said...

eh silap..bukan 38bkbps, tapi 384kbps. maklumlah dah pukul 5 pagi tapi aku takleh tido lagi ni. bengang jek!

rosealley said...

haha, aku setuju lisaa, downgrade ape celcom ni tah, huhuuu

Related Posts with Thumbnails