Tuesday, April 7, 2009

letih otak badan, nak tdo

buku java encik tunang kesygnku

sambil wat soalan, sambil main mousehunt

hari ni hari terakhir aku jadi demonstrator java untuk sem ni, sebab ni da minggu ke-14(minggu terakhir sem), xde dah la kelam kabut nak wat soalan lab, nak cek amali students, nak bagi kuiz, nak neves2(setiap kali nk masuk kelas mesti neves) tapi agak sedih la sebab da xdapat jumpa junior2 nih, lagipun diorang dak ekonomi, memang xdela nak datang fac sc comp sesaja

kelas aku nih ada malay n indian jek n cuma 19 orang, mungkin sebab sikit(sebelum ni kelas aku sume 30++/40++) menyebabkan aku senang nak fokus kat diorang n lebih attached dr dulu, masing2 aku anggap cam adik

walaupun diorang agak susah nak faham java(java bukan dlm bidang ekonomi kan, mungkinla susah sikit nak faham, kalau aku pun tetiba kena suruh blaja ekonomi ke pape ke yg luar bidang, mungkin ambil masa jugak kan), but diorang ni bagi aku junior2 yg baik, xde wat perangai sangat, sume pun hantar je jawapan lab, tapi aku da warn kat diorang siap2 suruh rajin2 wat latihan, java ni cam math la bg aku, ko nak pandai, ko kena rajin wat latihan, uhuh

so after da salam2, mintak2 maaf , wish good luck sume, aku bagi wasiat terakhir kat diorang...
1) Jangan lupa emel akak jawapan lab 10(since diorang xsempat siapkan ari ni)
2) Jangan lupe beli baju akak jual(kat dak2 pompuan yg tau aku jual baju)

5 comments:

lina said...

ade gak wasiat utk no 2 tuh ;p

noname said...

hahah brapa pratus agknye keje tu klau d compare kan dgn game XD

rosealley said...

@lina@
musti:)

@noname@
game 2 15 min sekali jek, xfokus2;p

nothin much said...

is java the same thing as bahse jawa?
hehe

gotta love seein u do marketing after class.

how's biz gettin by?
any tips for ppl juz startin out like me?

rosealley said...

@nothin much@
haha, java jauh bezanya ngan jawa yek, tapi bahasa jugaklar;p

biz biase2 aje, tips nye bersabar ajaaa, jgn cepat putus asa, insyaAllah:)

Related Posts with Thumbnails