Tuesday, April 21, 2009

housemate ku yg mucuk!!

err, ni bukan, ni stitch ngan carmate dia, dlm kete lilo


tuan tangan ngan tuan henpon masing2


masa ni kelakar, lilo sesaja jek posing ngan 2 phone, tapi nuna macam xsedar tau lilo wat tu untuk amik gambar, so nuna macam pelik 'ape kes lilo cakap ngan 2 phone terus nih???' hahaha

ooooo, nuna jd mangsa!!! seb baik xdok tepi lilo;p

hem, kitorang dah duduk serumah dalam 2 bulan lebih kot, tapi ni baru first time g makan sesama, yela, nuna balik rumah hujung minggu je sebab xabis ag kursus, lilo lak selalu bz, so seronok la bila kadang2 dapat kuar sesama:D

okla, nak g mandi nih, jap2 ag nak kuar makan ngan adi, dudu ngan wawa, jumpa adi untuk last time before dia nak fly g jupe bini dia, daaaa!!!

7 comments:

mun-e said...

nak itutttttttt!!! :D

green apple said...

boleh tak jgn letaki katun2 kat entry...nampak nau kedewasaan aku..

pestisid said...

eh suruh adi kem salam aida. bagitau adi, cik lisa yg datang mase majlis kesyukuran cik aida nak p ireland aritu tuh..ala, yg comel2 tu. kuhkuh.

rosealley said...

@mun-e@
waaa, da balik baru baca komen ko nih, huhuuu, lain2 kali ekk

@green apple@
hehe, sy suka kartun;)

@pestisid@
haha, aku da balik dr jupe die nih baru pasan pesanan ko, xpe2, nti aku msg

dd dudu said...

hoh rossa pakai baju yg dalam majalah dara :D

w a w a said...

waaaaa~ nk ikut~!!!
len kali ajak laaa i yg keseorangan ini!!!

rosealley said...

@wawa@
owh, masa kitorang g makan ni, ko kat fac la, xpe2, lain kali aku ajak k:)

Related Posts with Thumbnails