Tuesday, April 14, 2009

dan jawapannya

mestilah D!! tahniah2 pada cik murni ngan cik lina sebab berjaya menjawab ngan betul. hadiah mintak ngan pakwe masing2 yek;p

spek ni xde power pun, cuma rm15, murah kan, beli kat gerai2 kat mines tu, nanti ada duit lebih, baru nak tambah power kat spek tu, kebetulan aku ngan nuna(housemate) g jalan2 kat mines sesambil nak teman nuna tengok wayang fast n furious 4, best jugak rupanya cite 2 ek, banyak action, sebelum ni aku xberminat sangat nak tengok sebab xpernah tengok series awal2

nilah nuna, yg excited dapat tengok paul walker(o connor) dlm cite nih, xpela, aku amik vin diesel pun cukup, tetiba rasa cam macho lak dia tu, haha, buang tebiat ape tetiba minat vin diesel, tapi series, mmg sesuai la vin diesel bawak watak dom tu, cool jek

err, kata minat vin diesel, apsal amik gambar ngan paul walker lak??haha, segan la nak amik gamba sebenarnya, bantai jela kat mane2 pun, asal ade. pastu nak amik gambar kat poster monster vs aliens, mintakla tolong sorang dak pompuan nih amik gambar, tapi since dia xreti sgt nak guna camera aku, hasilnya ialah....

gaya macam aku xnak bagi nuna amik gamba, je haha...pas jalan2 xde hala tuju n boring sebab xde duit nak sopin, kitorang pun balik jelah, tapi sebelum tu beli big apple dulu, tetiba teringin lepas ahad tu makan donut big apple lilo(housemate jugak) bawak balik, xsempat2 sampai umah, nuna da terkam donut tu dalam kete


nilah driver sy yg bertauliah, walaupun tengah makan, mata kena pandang depan yerrr, huhu, ni masa tgah tunggu traffic light kat upm, semalam kat depan kolej engineering tu banjir oooo, lebat sgt hujan

okiela assalamualaikum:)

3 comments:

mun-e said...

yeye! terer x aku teka :D

khaiza said...

sedap ye donut big apple...

rosealley said...

@mun-e@
a'ah, terer terer:D

@khaiza@
sedaaap tp xleh mkn byk2 la, muak

Related Posts with Thumbnails