Sunday, April 12, 2009

celebrate besday en tunang

since besday en tunang ari jumaat tapi en tunang keje, so kitorang tangguh kan la sambut ari sabtu je sudah, bincang punya bincang nak kuar g mane, last2 kitorang pilih nak g mines jek, sebab nak makan pasta salmon yg sedap kat san francisco pizza, haha, asyik mines jek, tapi mines skang da banyak berubah, xmacam dulu dah, design banyak berubah, banyak kedai2 baru, kedai2 mahal pun banyak, yg xde dari dulu cuma kedai buku jek, huh

oleh kerana besday en tunang, mestila nak rasa spesel2 sikit kan, so aku pakai baju baru dipadankan ngan belt beli dr smilinglolipop, haha, xsalah kan tuan kedai nak beli baju yg dia jual;p actually dari minggu lepas aku da xsabar2 nak pakai baju nih, biasela aku, asal ada baju baru jee, terus nak pakai kan, tapi tahan tahan sabar jek sampai kuar semalam

checkered shirt with belt

sampai2 je kat mines, terus g beli tiket wayang, tengok shinjuku accident kul 1.30, biase2 jela cite die, cite jackie chan, lagipun kitorang mmg da xtau nak tengok cite ape, tapi masa kitorang beli tiket tu, baru kul 12, so g makan ringan2 jap kat sushi king, hehe, mmg ringan pun, amik 4 plate je untuk 2 org, saje je utk alas perut, asal2 nak g makan kat big apple, tetiba turun tangga da nampak sushi king, terus aku ajak en. tunang g cna :D

pas tengok wayang n solat, kitorang g makan kat san francisco pizza, tapi....pasta salmon tu xde la pulak, so aku order pasta marinara, en tunang order pasta carbonara, marinara tu so-so jela rasanya, tapi yg bagus mmg xkedekut seafood, portion banyak yg amat, tetiba xabis, lagipun nak simpan perut untuk dessert, brownies n ice cream, my favourite, yum yum, sedaaaaaaaap, sampai skang teringat2 ag nih

free wifi zone ye di san francisco pizza nih, en tunang tengah surf la nih guna fon

pasta marinara yg aku order

ice blended cappucino, aku lg suka yg kat kenny rogers, pekat

aku yg tgah excited dpt mkn dessert

6 comments:

khaiza said...

cantik ye baju..suka belt dia..cantik..

lina said...

sungguh bersabar ey kamu menanti ari nk pakai baju tuh ;p

rosealley said...

@khaiza@
maceh2, lawatla kedai smilinglolipop:D

@lina@
iyer, sangat bersabar

nothin much said...

shinjuku incident was a disappointment :(.

haha. u look cute in that dress.

what did ya get cik tunang for his b'day? not a kiss i hope. lawl

dd dudu said...

rossa aku curik gamba ko ni letak kat blog eh eh eh

makasih~

rosealley said...

@nothin much@
kan??xbest sgtla cite 2, owh en tunang dpt sehelai tshirt aja:D

@dd dudu@
amikla amikla:)

Related Posts with Thumbnails