Wednesday, December 24, 2008

200 pounds beauty

anda sudah lihat 200 pounds beauty??

ceh, poyo jek ayat, hak hak, tapi rasanye mesti ramai yg dah tengok kan, aku je ketinggalan asyik tengok separuh2 jek, so kebetulan ari sab2 malam tu ada tayang cite ni, so dengan nekadnye aku tengok jugak sampai abis, best gak, ade part klaka n ade part sedih, tapi yg paling bestnya ialah lagu byul yg kim ah joong nyanyi time audition, sgt best, i am sooo addicted now



owh, by d way, i juz found out dat just like d movie, kim ah joong a.k.a heroin cite ni betul2 ade wat plastic surgery. this is d source n this is d b4 n afte pict

4 comments:

goasop said...

blom tgk cite ni. pdhl da berabuk cd kat kedai tu. ha3. betapa lama nya cite ni.

hari tu tgk ikln, cmbest~ =)

rosealley said...

tingukla tinguk, best gak:)

pandangdenganmatahati said...

haa cpt2 tanye sape batman tu
(sambung gosip kat sini plak hahaha)

eh ross aku pon x tgk2 lagi ceta ni huhuhu.. ijechan ade cd nya ke? share laaa :p

rosealley said...

@muni@
da tanye da, nanti kite tunggu jawapan ekkk

ko xtengok gak ag??xdela ketinggalan sgt aku rupenyer

Related Posts with Thumbnails