Tuesday, December 23, 2008

lari lari lari

seriously aku da muak da g up*m, huhuh, tolong weeiii, dari 2003 xganjak2 agi nih, asek muke nih jek kat fac tuh, xdek improvement langsung langsung nih, bosan la ngadap dinding fac da, aku pun rase dinding2 lantai2 fac pun da xsanggup nak dipandang ngan dipijak2 oleh aku, haha

oleh itu, bersyukurlah dudu, walopun ko kene tdo kat opis, at lis ko da bole lari dari upm,muahaha, ayat keji gile, marah ar sv aku kalo bace nih, haha, tapi aku xtensen pun sebenarnye, cume rase muak jek, ala, macam ko makan ayam mc'd tiap2 ari xsampai seminggu mesti ko da muak kan, haha

so aku tingin sangat nak carik environment baru, omputeh kate fresh air g2, tapi....kalo la xdisebabkan kontrak sampai bulan 6 taun depan, memang da lame aku blah kot, xpe2, aku praktis kesabaran jela selama 6 bulan nih

6 comments:

goasop said...

6 bln xlama. pejam celik pejam celik je. ehe

pandangdenganmatahati said...

ros~ batman ni sape

haha saje pagi2 ajak bergosip :p

Anonymous said...

uih, ko dh duk upm dari 2003? otai gile.
masters ape cito?

ciarexoxo (^_^)v said...

hehe rose otai?? :'D wahwahh..tol jgk ehh..kalo aku mau lemau dok upm tu...ehh jgn slh sgke okeyy..aku syg UPM..tp kalo 1 dekad dok situ mau x bole blahh gitu kann..hikhiks...

caiyuk rose \(^_^)/

dd dudu said...

betol betol betol~ ;p
xpe ros saba2
aku paham sgt ape ko rase hihihi
uh uh uh

rosealley said...

@goasop@
ha'ah, pejam celik makan tdo tengok wayang, haha, xlame2:D

@muni@
ko memang gosip ok;p
xtaula sape, nanti aku tanye kat chatbox ek

@anon@
otaila sangat, huk huk

@ciare@
aku pun syg sgt upm, especially bila tingat time degree dulu, mungkin sebab da xbanyak geng cam degree dulu kot, so i bohsan u

@dudu@
aku tau ko paham, hehe, tq tq

Related Posts with Thumbnails