Saturday, December 27, 2008

wedding anum

27 Disember 2008: Perkahwinan Anum(upm mate) n Faizul

Janji ngan dudu, nak kumpul kat umah aku pukul 8 pagi, so malam before gerak, aku infomkan la ngan encik tunang kumpul kul 8, yang konvoi sama ialah dudu, lina, keri, cik tunang ngan encik tunang(masuk sumbat2 kelisa dudu), pas2 nak jumpa muni n dahlia kat nilai

dalam kul 7.30 dudu mesej cakap baru gerak, aku pun baru jek bangun tdo, elok sangat la 2 kan, pas mandi dalam kul 7.45 cecamtu, aku kol encik tunang, nak gerak bangun, sekali encik tunang da odway da, halamak, mesti sampai awal n aku xsempat siap ag ni,neves neves, siap cepat2, sekali betul dalam kul 8.00 tepat encik tunang sampai aku xsiap2 agi, 15 minit kendian baru aku turun kot, huk huk, baru je wat entri pasal encik tunang lambat sekali aku lak yg lambat, hak hak, seb baik encik tunang baik, xbagi silent treatment;p tulaa, lain kali jangan la kutuk orang lebih2, kang diri sendiri gak yg kena, hak hak

odway tu, singgah makan jap kat seremban, awal2 nak singgah nilai, tapi ramai sangat sangat sangat, huhuh, tapiii bau nasi lemak kat nilai tu sangatla menggiurkan, uhuk uhuk


xdapat nasi lemak nilai, nasi lemak seremban pun bolehla, so so ajaa

dudu dan lulu, khusyuknya makan

huh, terkejut nampak, tengok awek cun ke bang??

mangsa2 menunggu murni d seremban

sampai umah anum dalam kul 12 lebih kurang, jumpa sedara mara dia, jumpa mak dia, pastuuu xingat makan dah, mesti la nak jumpa pengantin duluuu, tapi gambar pengantin xleh amik ag taim ni, tengah mekap xpakai tudung

pelamin anum, ai likeee, sangat nice tau, simple, xserabut sangat, tapi lawa laaaaa, color combination pun cantik, kuning lembut, kemas jeeee, sangat suka

eross, dahlia, muni, dudu


hantaran2 dari pihak laki

makan sambil borak2 gelak2, seronokla dapat jumpa kawan ramai2, gelak jek xhingat

lepas makan, mestila mengambik gambar lagiiii

dan lagiii

dan lagiiiii

dan lagii

owh, anum da turun, means pengantin laki da sampai, haha, lama oo kitorang tunggu kat bawah tu, macam2 topik borak da kuar, sampai da ngantuk2 tunggu pengantin

makcik2 tol yang tengah get ready, anum ni orang johor, so mestila ada adat tol tol nih

tol pertama-kat pagar

tol kedua- kat pintu masuk

tol ketiga-kat pelamin

tapi macam seronok je adat tol2 nih, fun la aku rasa, meriah je majlis tu

pasangan pink, tapi aku suka pink ni, chanteeekk

semoga berbahagia ya, gunala dvd player ktorang bagi tu ek, walopun ko da ada home theater

adat baling gula2 n duit syiling, nampak x muni menempel??

faizul yang tengah bersemangat nak membaling

hasil kutipan masing2, tangan aku jek yang xde duit, huk huk, aku suka la adat baling2 nih, nak wat gaaak leh x???

chomeyl kan flowergirl2 itu, siap pakai tudung ag

aufa, dudu, eross menyelit

tuka kak pa'e lak

keriiiii, suke tau amik gamba xready, huk huk

balas dendam, hak hak

kanak2 ribena nak balik daahh

babaaaaiiiiiiiii:)

9 comments:

lina said...

owh ramai2 pakat tandukkan aku ey?

rosealley said...

hak hak, jangan marah noooo

noname said...

hahah balas dendam xmenjadi.. aku mmg always ready~ XP

pandangdenganmatahati said...

rose.. bagus nya ko update kali ni.. huwahhh

aku copy paste jek masuk entry aku bole? hahaha

aku baru jek smp rumah ni.. ayerkeroh-serdang = sejam! wahhh gile laju ah aku drive hihi

rosealley said...

@keri@
huh, xper2, ade gamba tengah makan 2 ko xget ready gak kan, hak hak

@muni@
hahah, copy jek la, xkesah:)

laju sioot bawak, minah rempit yaaa kamuuu

Smiling Lolipop said...

aaaa nak copy paste jugak laa rossa
ngantuk ni
huwaaaaargh :O

rosealley said...

mesti dudu ni kan, hak hak, copyla2;)

goasop said...

happening nya! best2!

nike dunk said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts with Thumbnails