Monday, December 1, 2008

ngerdate d klcc

entri ni kalo boleh basi, memang da basi masam la, ni kesah ari kamis last week, masa aku ngerdate ngan encik tunang, g jalan2 aquaria(owh aku jatuh cinta ngan encik penyu), pas2 makan2 kat california pizza kitchen(servis hampeh), pas2 jalan2 jela kat klcc sambil2 menggatai, hahaa, korang tengok gamba jelaaa






mr russ, pengganti encik penyu dlm aquaria

classic bbq pizza, sedap agi dominos pizza
spageti carbonara sedaap


dessert, hot fudge brownie kot namenye, hanya utk penggemar coklat sejati

adiah dari encik tunang:)

4 comments:

dd dudu said...

nak digital frame jugaaaakk~~

rosealley said...

puk puk dudu

surney said...

Waa...rosealley dapat digital frame dari en.tunang... ;p
sronot2...saya pun nak jugak la...

rosealley said...

@surney@
nanti aku cakap kat encik suhail ek;)

Related Posts with Thumbnails