Wednesday, December 3, 2008

rasch raschy rasches

ari ni aku wawa n pda kene attend bengkel ra*sch measurement model, dia ajor cara2 nak analyze data dari questionnaire..kot, aku rasela kot, hem yelah2, entah, aku pun pening ngan kelas 2, laju je sume2 mende nak diajar dalam masa 2 ari jek, kejap2 blur, kejap2 tanye wawa 'ape ape da die cakap tadi??', kejap2 ngadu 'hish, xpahamla, nih yg mane pulak nih', kejap2 terkutuk org 2, kejap2 terkutuk org ni, kejap2, dah xde dah kejap2

aku rase yg bole catch up ngan kelas 2 hanyela student2 baik yg dok kat depan, kitorang besela amik port belakang, pas2 ngadu2 xdengar, padan muke, huhu, pas2 ade dak2 medik gak join, aku rase diorang paham kot, banyak je mende yg diorang tanye 2,


yg klaka, kitorang dok 1 row ngan encik k(lecturer kitorang) n encik m(student phd), pas2 aku terdengarla encik m nih tanye kat encik k


m: k, ko paham x??
k: x, aku x paham..
m: aku pun xpaham
m & k: hahahaha
aku: hahahahaha jugak(tp dalam ati je laa)



bagaknye bahuuuu:(

bagaknye bahuuuu lagi:((

makan pagi free, yeay!!

atas meja nota, kat pc bukak gmail;p time rehat yer nih

lunch, kene beli sdiri daa, 3 hengget

cam whore jap

cam whore agi, sile jgn muntah
aku nih memang xde pose lain da, asyik peace jek, peace peace, kalo kamera 2 leh cakap, mesti da nyampah da tengok gaya cliche sungguh, siyes, aku pun nyampah tengok gamba sendiri, tapiiii, ape ek org cakap, emm, cam automatic reaction la gaya peace 2, xdapek den nak nolong, lagipun, memang kaku xreti nak wat gaye lain da, huhuh, i dream for world peace;p

5 comments:

hanny said...

tu lerrr... orang suruh dtg awal2... cari tempat duduk depan. tgk tu.. yg dok depan tu semuanya budak2 dari fak medic.. ambik kesempatan tuntut ilmu. Tanya soklan berjela2. akak pun tak faham2 apa lagi ler benda yg dia tak faham! naper la dia tak reti2 nak tukar paradigm...asyik ngan fikiran tradisional dia tu.. sampai besok pun tak abis bengkel dok layan soklan dia.

akak really appreciate bengkel nie..really useful. sayang takde data, kalau tak lagi lah nampak outcome dr analysis tuh.

cubalah data sendiri besok... data yg pre-KMS tuh. kalau tak faham jugak...abang Rus kau dtg besok. blh tanya lagi byk.

chiowwwwwwwww........

rosealley said...

hoh, k.anim??haha, gomen2, besela kitorang, nak carik seat paling dekat pin2, senang nak kuar;p
memang useful kak, tapi 2la, kelam kabut sampai da xterkejar2 da tau, nanti kitorang tanye akak ekkk

xsuke gak ngan dak2 yg banyak gile tanye soklan sampai xsempat org 2 nak terangkan psl rasch 2 pun da argue2 macam2, tunggu la dulu kaan, biar la paham dulu, ni xdan2 nak argue, huh, nyampah i tauuu

kojah said...

ckittttnya mkn lunch...klu sy la, sure penuh sepinggan!hahaha

eh2...salam knl =)

pandangdenganmatahati said...

rose, bahu y bagak tuh mcm sbb baju jek :p

ko kan salu satu family buat baju kurung size y sama hehehe

salahkan baju :p salahkan baju :p

rosealley said...

hi cik kojah, salam kenal jugak2:)

terpaksela cik kojah, badan sy nih mudah dipam2,huhu

@murni@
haha, ingat lagi ko ekk,haha, ok ok, baju ku yg salah, huh, baju salah;p

Related Posts with Thumbnails