Tuesday, December 23, 2008

economy crisis

4,749 bakal diberhenti

scarynyeee..harap2 krisis ekonomi nih xlama, same2la doa yuks

9 comments:

pandangdenganmatahati said...

ni bnyk effect kat pkerja kilang ni
cian dorg.. huhu

tp hrp2 x kena kat kte sume huuu

pandangdenganmatahati said...

eh ros.. baik cari keja cpt2
kang nex year xde org nk amek pkerja baru lak huhuhu

ciarexoxo (^_^)v said...

sblm kena penat meh aku ltk jwtn siap2...jd surirumah pon oke kannnnn..(blushing)..

panggggg!!! hiks

rosealley said...

@muni@
memang nak carik, tapi kene tunggu abis kontrak duluh, bulan 6 taun depan, huk huk akuttnyer xdapat keje

@ciare@
kalo asben da mampu, ape salahnye kan, ngeh ngeh

pestisid said...

aku nak resign je tetibe dgr cite increment byk.asal aku nak wat aksi ganas sket je, mata aku kalah ngan duit.mmg mata duitan.

baik ko cr keje sblum takde org nak amek keje.fes taim ni aku stuju ngan muni.

pandangdenganmatahati said...

hahaha
1st time eh ko stuju ngan aku lisa

hah ko increment bnyk???mane aci! ko mane buat keja :p kateku bernada jeles

ngehehe

rosealley said...

@lisa@
lisaaaa, da lame aku xjengah blog engkau, sejak ko 2ka url nih, huhuh, sebab aku x2ka ag url ko kat recent updates ni haaa,

nak keje tempat lisa la, increment banyak, aku pun mata duitan jugakkk

@murni@
jom kite same2 jeles kat lisa, aku xpenah ade increment punn;p

pestisid said...

takyah la.korg gi cr tmpt lain.gua pun nak blah nih.aksi ganas puksi puk si.

rosealley said...

@lisa@
ganas sungguh, hehe, baiklahh

Related Posts with Thumbnails