Friday, December 26, 2008

sabar sabar

hai hai hai,

hooo xaci ar koraanggg, sume pun amik cuti, aku kesorangan jek kat opis nih tau, ok tipu, adela sorang foreigner nih, dahle 2, kafe bawah xbukak, memang aku da bawak bekal roti siap2 dah ni, sob sob

semalam cuti 25 disember kan sempena krismas, (owh, bacala blog chika, dia ada mention sumthin tentang krismas nih), korang g mane ek??aku ape lagi, ngedate jela ngan encik tunang, encik tunang janji nak gerak datang kul 10 pagi(gerak as in gerak dari umah die kul 10), okiela kan, sampai umah aku dalam kul 10++

9.40: aku bangun tido
10: siap2 mandi
10.15: tengah bersiap2, iron baju ape sume, tapi agak pelik nape encik tunang xmesej ag, xpela, jap2 ag la kot
10.35: aku mesej encik tunang, riso die xbangun lagi jekk
10.40: mesej xberbalas, kol encik tunang, huh, xangkat lak, stat panas da
10.55: mesej berbalas, cakap baru nak gerak, aku memang da siap la time 2, biasenye dari puchong 2 setengah jam jek nak ke kajang, so dalam 11. 30 sampai la kot
11.15: menunggu...
11.30: menunggu...
11.40: menunggu lagiiii, apsal xsampai2 agi nih
11.45:menungguuuuu dan cuba xnak 'panaskan badan' dengan mensurfing
11.50: ringtone berbunyi, encik tunang baru sampai

hem, rupe2nye masa encik tunang mesej nak gerak, bukan la gerak betul2 lagi, cuma ayat kaver sebab xreply mesej awal2 n xangkat fon, alasan lambat??xsedar jam da mati mase tengah tengok kartun kat depan pas2 fon tinggal dalam bilik lak

biasenya, dalam kes macam ni, aku da bg 'silent treatment' cukup2 da, tapiii, aku xtau nape aku xmarah sangat taim 2, marah manje2 jek adela, banding ngan minggu lepas yg aku kena menunggu die jugak, masa 2 memang aku hangat betulla, yes aku memang cepat sangat hot tempered, xpela encik tunang, saya maafkan, lain kali jangan buat lagi tau, kalo nak kena hikmat 'silent treatment', sile2 la wat selalu ekkk

owh, by the way, aku pun kadang ade jer terlambat n encik tunang kene tunggu, tapi xselalu la sebab aku xsuka wat orang tertunggu2, tapiii bukankah normal untuk laki yg menunggu pompuan, hak hak


4 comments:

pandangdenganmatahati said...

eleeee rossss tu pon nak hangat

hahaahahaha lariiiiiiiiiii!!

:p

esok jgn lambat plak :D kang aku lak y hangat.. cecehh hehe gegurau jek..
oh syoknya cuti! layan wanita hari ini.. wahaha

Anonymous said...

aku rasa cik tunang lewat bangun sbb bertapa kat wow mlm sebelum tu. mungkin pergi raid kot.. kat naxx. haha.. sabo2..

chika said...

tetiba ada nama CHIKA.
haha.

aktiviti saya padat setiap hari. takde beza wiken dengan weekdays.

T____T

rosealley said...

@muni@
xnak marah2 da, da terkena kat diri sendiri, puk puk

@anon@
encik tunang da bangun awal, tapi khusyuk sangat tengok kartun, xpe2, dimaafkan

@chika@
padat dengan persiapan perkahwinan kannn??xpe2, sronok ape, hehe

Related Posts with Thumbnails