Sunday, December 21, 2008

xleh pk tajuk

hp aku xleh nak tekan no 5 a.k.a jkl da, memang xleh langsung, before ni walopun susah nak tekan, still leh gune ag, skang ni memang da muktamad xleh tekan, tekan la lame mana pun, tetap xde pape:((

huhuh bengaang gileeee, terus stop taip msg yg da separuh jalan, terus aku tensen memikirkan hari2 yg mendatang, dahle xde duit nak 2ka fon niiihh, cane aku nak hadapi dugaan niii, walopun ianya hanyalah 1 key 5, tapiii...huhuh, malas la nak cakap

siyesli aku tensen, sorila tetibe jek bawak aura tensen kat cni, sebab aku nak ngadu kat seseorang tapi xleh, so aku terpakse luahkan ketensenan kat cni jek...rase macam nak off handphone lah:(

7 comments:

pandangdenganmatahati said...

cian ros.. em em beli la hp y murah2 aja kalo terdesak sgt dah huhu

dd dudu said...

em em aku setuju ngn kate2 muni
saba ye rossa
klu ade nak luahkan pape, aku ade tau :) u know me, slalu invi ;p

p/s--> xdek jkl leh sebut name aku lagi d.u.d.u ;p

goasop said...

adeh. haru nya kalu 1 button je yg rosak. tp kalu rosak sume lg haru. ehe.

sabar je la~ =)

tah2 dpt hp free nt. mane tau. *wink

rosealley said...

@muni n dudu n goasop@
tenkius kawan2ku, aku da reda da, anggap jela nih dugaan,jangan terkejut kalo dapat mesej dari aku perkataan2 yg separuh atau xpenah korunk jupe, ngeh ngeh

ciarexoxo (^_^)v said...

rose....aalalala...tiannyee die....fon aku pon penah jd gitu dulu...tp yg mslh no 1..tahap nk tcabot pon xde keypadnyee...:p ape2 pon tabah okayy..wat proposal pd encik tunang supaye dpt hantaran iphone ehh :)

Anonymous said...

jgn risau. aku budget, hero a.k.a cik tunang a.k.a superman akn dtg membawa hp baru. haha.

rosealley said...

@ciare@
seksa kan seksa kaan, 2 baru 1 keypad 2 xleh gune, huk huk, wahhh, iphone 2, baik aku mintak hp samsung 8mp, face detection, advanced shake reduction itu, kuang kuang kuang

@anon@
haha, xdenyer, berangan jela ekkk;p

Related Posts with Thumbnails