Tuesday, December 16, 2008

gangster sangat la tuu

lupe la nak cite, ni kesah raya haji pertama, biasela kan, aku bukan g jalan mane2 pun dok umah je time raya 2, masa aku dok main2 ngan shafikah kat dapur belah luar(yg akan nampak jalan sebab xtertutup), tetibe je adela geng2 dak motor ni, dak kampung aku la, umo belas2 sekolah menengah cam2 kot, benti tetibe kat jalan betul2 depan umah aku ni

awal2 ingat benti nak beraya ke apela kan, tetibe je cam kecoh lak, pas2 aku pk, eh bergurau ke ape dak2 nih, rupe2nye turun dok gaduh depan umah aku, ya rabbi, gile ke ape budak2 ni aih, pas2 cepat2 ayah aku pegi leraikan, aku riso da mase 2, ayah aku dahle kecik, kang ditolaknye dak2 tu lak, memang neves gile la mase 2

pas2 abg aku lak g tolong, seb baik la abg aku ni saiz die due, eh tige kot kali ganda aku, larat la sket kan nak jauh2kan dak 2 ekor tuh(aku bg nama si a ngan si b la ek), tapi yang xtahannye, si a nih cari gak peluang nak g hentam si b nih, ke kiri la ke kanan la, dahle geng si a ni ramai tau, si b ni sengsorang lak, tuh yg aku nampak si b tuh cam takut gile jee, aku raselaa cam2, sebab die cam xsemarah si a tuh..tapi hish, mmg aku geram gile la ngan dak2 tuh, kalo la aku ni cam cikgu gokusen 2, da lame aku terajang sorang2, haha, tapi xyah berangan la, tengok pun dari jauh jek, hahaaa, ade ati konooon

tapi pas lame2 tu, diorang lerai la gak, blah la dari umah aku pas ayah aku dok cakap macam2, pas2 dalam setengah jam lebey kurang, si a ni dtgla umah aku ngan sorg kawan die, mintak maaf kat ayah aku, aku rase die kene pakse ngan ayah die kot mintak maaf, sebab ayah die pun org kampung aku gak, so kenal la ayah aku kaan, haahaa, padan mukaaa, puas ati aku, geram tau, tetibe je gaduh depan umah aku, ape kess kan, yela, nak marah depan2 xberani, hahaaaa

5 comments:

Luth Textile said...

hah..
luth mmg xsuka akan gaduh bergaduh..

apasai tak cepuk je bdak2 tuh..

rosealley said...

sebab saya bukan la yakumi gokusen, setakat pukul nyamuk 2 boleh la, huk huk

pandangdenganmatahati said...

haha
lenkali join la skali ros :p

dd dudu said...

eleee saje jek gado2 nak tunjuk maco depan adik ko ;p tah2 nak ngorat hehehhe

rosealley said...

@muni@
xnakla join budak2, aku kan matang;p

@dudu@
ngorat adik aku??jauh lg aku da reject,huh

Related Posts with Thumbnails