Sunday, December 14, 2008

assalamualaikum:)

baik x tajuk entri aku kali nih??saje je bg tajuk baik2, nak amik mood sebab rase macam malas gile nak apdet sebab da lame xmengapdet blog kan, huhuh

cuti seminggu nih xde mende2 interesting pun, makan, tengok tv, tdo, pas2 bangun makan lagi, pas2 main2 ngan anak sedara, pas2 tgok tv lagi, pas2 makan lagi, memang bertimbun2 la lemak aku kumpul cuti nih kot


ni la adik bongsu n anak buah bongsu aku, adek yah n shafikah, abaikan jela katil yg xbercadar 2, memang slalu cam2, da aku letak cadar pun, tahannye 5 minit jek, pas2 datang jek anak2 buah aku ngan adek2 aku tu,abeh ilang segala cadar sume tuh, huh, bebudak tuh pantang nampak kamera ke hp ke, mesti cepat je nak ngambik gamba, ikut perangai sapeela tuh;p





3 comments:

pandangdenganmatahati said...

ros, adik ko muka sama mcm ko tp versi lebih chubby hehe

rosealley said...

erk.sape versi chubby?aku ke adik aku?heheee

pandangdenganmatahati said...

2-2 ngeh ngeh
tp adek ko lebih chubby :p

Related Posts with Thumbnails