Wednesday, December 31, 2008

rentetan 2008

tadi masa baca blog goasop,

dia ada wat rentetan(hak hak, rentetan tuh) taun 2008,

so aku cam nak wat gak ar,

walopun aku nih jenis short term memory

memang selalu lupe mende2,

tapi xkira, nak wat gak, sebab cam best,

tapi mungkin aku xwat untuk setiap bulan la kot,

aku tulis jek mane aku ingat ek, disulami gambar2,

okeh, nak stat nihhh, in random order

1) umah aku kena pecah masuk

first time nih dalam seumur hidup,

kena kejadian cam ni, memang lepas tu,

kitorang cari mangga paling mahal,

pasang selak untuk setiap bilik, dan pasang 2 selak untuk pintu depan,

sebelum kejadian tu, memang kitorang sangat2 leka,

xpenah terfikir pun nak kena cam tu,

tapi, alhamdulillah, xde barang hilang n pemecah rumah tu xapa2kan kitorang,

tapi selalu beringat2 tau, nih peringatan untuk diri sendiri ngan untuk korang2 jugak

first police report aku wat

2) join kelas software process improvement(spi) ngan wawa n lina n pda

aku suka kelas ni sebab aku suka dr gee

dan aku suka ngambik gamba dalam kelas ni;p


orang cakap kami kembar

3) aku wat rebonding untuk 2 kali

first time aku wat bulan 3 kat times square

masa tu kebetulan gaji masuk untuk 2 bulan kot kalo xsilap

memang da lama aku nak wat pun,

walopun prosesnya agak suffer, tapi hasilnya sangat memuaskan,

yolaa, sebelum ni dok mengidam jek nak rambut lurus menawan, hak hak, lurus menawan tuhh

akhirnya dapat gak lurus tapi xdela menawan sangat, hak hak

kali kedua kat derrick n team mines,

both for rm180,

gamba ada tapi xleh tepek cni, xleh xleh

4) jejak kasih ngan bff, angah

angah ni rumet taim matriks dulu

tapi aku rapat sangat ngan dia

mungkin sebab tarikh lahir kitorang sama,

jadi kitorang senang nak faham each other

angah ni jugak bakal cikgu di sabah, huk huk



5) pda, rumet bertahun2 ku kawen

antara geng2 rumet p2 upm dulu,

pda lah yang first kawen

sape yang seterusnya??itu yang kita xtau;p








alamak, macam panjang lak entri aku neh,

aku bukan boleh entri panjang2 neh, alergik, hak hak

sambung next entri ekk

1 comment:

nike dunk said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts with Thumbnails