Sunday, November 30, 2008

malang nasibku

hari ni aku plan nak jupe best fren masa kat matrik, shamsiah, tapi aku panggil dia angah, dia panggil aku ucu, sebab aku paling bongsu dalam bilik masa matrik, pas2 g la amik die kat equine n then bawak g alamanda, angah jugakla orang bertuah yang dapat hadiah spesel body shop 2

aku bukan nak cite pasal kuar ke alamanda, aku nak cite yang hari ni nasib aku malang, masa nak masuk parking, xtaula nape kan, aku gatai nak masuk parking yang kecik2 tepi tiang, yg bese ko nampak kancil atau kelisa park kat c2 kan, so aku pun pk la, alaa, kenari aku kecik, mesti bulih punyer,..

masa nak park tu memang susah gile nk masuk, mmg fail la, pas2 belah kiri kete aku kene bucu dinding tuh, huhu, calar balar kenari kesayangan, cermin lak retak, terus aku blah cari park lain
:(

tapi aku redha jela, nak marah pun, xguna, salah diri sendiri gak, lagipun, xnak la spoil mood kuar ngan bestfren, g jela jalan2 jugak kat alamanda, tapi dalam hati dah xsedap da, asyik dok pk pasal kete jek..harap angah xpasan laa

balik lak, masa kuar parking, kete aku naik bahu jalan, kali ni belah kanan lak, calar agi, tapi xsekuat yg awal2 td la, tapi still calar oo, sedih gile ar rasenyer, dahle xleh ngadu lagi ngan encik tunang, hp die rosak, sedihlaa, ape la malang sgt nih:(

6 comments:

dd dudu said...
This comment has been removed by the author.
dd dudu said...

hee hee nak bg comment ngn copy paste ym td jek leh? ;p

diana atsukuru (11/30/2008 8:57:24 PM): saba ye rossa, ade sebab kenape tuhan jadikkan begitu.. mungkin klu ko xternaik bahu jln tu, keta ko terpijak tahi anjing? atau lubang? atau ape2 yg malang?
ros (11/30/2008 8:57:40 PM): hahaa
ros (11/30/2008 8:57:47 PM): lawakla
diana atsukuru (11/30/2008 8:57:50 PM): sbb tu ko dipilih untuk naik ke bahu jln ;p tuk mengelakkan malang lebih besar belaku ;p
ros (11/30/2008 8:57:50 PM): iyola
ros (11/30/2008 8:57:56 PM): kui kui
ros (11/30/2008 8:57:59 PM): baiklah2


;p

rosealley said...

semangat sungguh ko nak copy paste ym aku, sampai 2 kali tuh, haha, tp bagusla ko ni, selalu pk +ve +ve, part tahi anjing 2 mmg xleh tahan, haha

lina said...

alahai.. cian si kenari. jgn susah2 ati tau.

pestisid said...

ciannye rose.takpe2.anggap je ko nasib lebih baik dr nasib malang yg lain.
ade org yg eksiden smpai kete pusing2 jatuh gaung tapi ko langgar tiang kecik je.hemm.

rosealley said...

@lina@
xsusah hati da:)

@pestisid@
aku pun pk cam2 gakle nak sedapkan ati, da sedap da;)

Related Posts with Thumbnails