Thursday, November 13, 2008

akhirnya...

berjaya jugak wat 3 column kat blog ni,
b4 ni memang da teringin nak wat,
sebab macam serabut je sume link2 letak kat 1 belah tu,
pas2 try ikut steps kat blog ceera, tapi ada error,
pas2 ikut steps kat bloggerbuster yg ceera referkan, xleh gak,
yg xleh td guna ie,
pas2 try la sesaje wat dalam mozilla lak,
guna steps dlm bloggerbuster 2 baru dapat
suke suke, tapi macam sempit lak ruang entri 2, haha, xpe,
lama2 bese la 2 kot,xkenal maka xcinta(haha, xde kaitan)

tapi aku pasan header blog aku 2 terpanjang lak kotak die,
xpela, nanti2 aku ngedit balik, malas da nak ngadap pc

9 comments:

dd dudu said...

adeh2 tergelak ngan ayat ni --> tapi aku pasan header blog aku 2 terpanjang lak kotak die


kelakanye ros, ade ekor lak header tuh hihi jahat x aku jahatnyeee hew2

pandangdenganmatahati said...

amboi2
mentang2 dah abis present :n
happyyyy nmpk update blog :p

pestisid said...

k ros,
kejap kak, kejap ros je.abaikan.

header tu shrink to fit.br la chantek.hehe

rosealley said...

@dd dudu@
dudu xbaik jahat taau, dudu kene baik2, sok kan nak presenttt;p

@cik sehelai@
if u happy n u know it, update ur blog, deng deng deng:D

@lisa pest@
cane nak shrinkkan ek??sesungguhnya hamba xreti nak godek code 2 sangat

pestisid said...

gi kat header.pastu remove image tu dulu.pastu upload image balik.pastukan kat situ ade radio button ke checkbox, x ingat.pastu tick je option shrink to fit.

pestisid said...

eh lupe nak gitau.gi kat layout laaa, mcm mule2 nak masukkan header yg terpanjang skit tuh..

rosealley said...

owh, da wat da ikut steps cik pest 2, tapi xdapat gak, mungkin sebab image 2 xcukup panjang kot nak penuhkan ruang 2,

last2 sy tuka kat code
#header {
margin: 5px;
border: 1px solid $bordercolor;
text-align: center;
color:$pagetitlecolor;
}
yg border:1px tu sy 2ka 0

berjaya jugak:D
tq anyway cik pest;)

pestisid said...

hehe same2 walopon x membantu.

Dominikus Juju said...

hai salam kenal ya...

Related Posts with Thumbnails