Sunday, November 2, 2008

aku da tengok daaa

da tengok da HYDTM, best bangaat,
sweet ajer, huhu,
lagi best kalu leh ganti mao inoue 2,
how dare u mao peluk2 matsujun i yg xberbaju ituuuu,
muahahaha, jangan marah yer encik tunaang,
gurau2 aja;p



eh aya???mana encik tunang??owh, tgah amik gambar yer,
suraya pun join da club, tapi xdatang same, xbalik same pun,
xnak kaco org dating katenyer, huhuh




saye nak nunjuk coklat dah habis dalam perut,
nunjuk plastiknye jela udaaaah yee,
godiva choc, try ganache n trouffle,
quite costly, tapi so so la kot,
xleh makan banyak2, muak nanti,
dan jugak menambah efek tembam pada muka~~

9 comments:

circleinspoon said...

how dare you nak peluk jun?!?!?!?
heh

tsk.aku nak masuk godiva tuh pun segan

rosealley said...

how dare i??dare dare jek,ngeh ngeh

segan gak awai2, tapi buat je la muka tebaal tebaal,mahai siottt

dd dudu said...

hahaha baju ko same ngan baju kat icon/profile blog ni ha ha ha ha ha

circleinspoon said...

hukk...tuh yg ake segan nak masuk tuh. xda bagi choc free on display ke?

pandangdenganmatahati said...

oh jeleshnya ros dah tgkkkk
jelesh jelesh jeleshh

puk puk pukkk
pukul ko pukul ko ngan cik tunang dan cik aya :p

rosealley said...

@dd dudu@
ha'ah la, same la, gambar atas same, gambar tepi pun same, huhuuuu, nampak sgt dok ulang baju sama, seb baik bukan datuk ct, kalo x, 4 sure dah kene kutuk kaw kaw

@circleinspoon@
huissh, beruntungla kalo ade haih, kalo la ade free,xkan kosongnye godiva 2,

@pandangdenganmatahati@
pukul ko balikkk, watchaaaa;p

circleinspoon said...

@pandangdenganmatahati
iyah power rangers!

@rosealley
huh. kedekuts sungguh meka

Riezal said...

ermm sah chick flix lalala :D

pandangdenganmatahati said...

roseeeeee aku pon dah tgk dah :p
ngeh ngeh

Related Posts with Thumbnails