Monday, November 17, 2008

setelah sekian lama dok merengek ngan dudu, akhirnye dudu edit jugak gamba ala2 comel cam dalam blog vp tuh, hehe, musti ko tensen kan ngan request aku 2 dudu, haha, xkire, naak jugak dera ko, hohoho, mekaseh yaaa:D tgah menari2 gembira nih, yg klakanyer gamba aku banyak yg menempek je ngan dudu, sangat mencabar yer bagi engko nak cut bagi badan aku sorang je ekk dlm gambo, haha, papepun mekaseh banyak2, i lap u duduuu!!



ngajuk ngan Laut, nak tgok batu laak;p

jeles x sy ade d cni??

peace!!xnak join ke??

peace lagi!!!jalan2 di taman yg indaaah

cubaan kedua oleh dudu

hem, mane da jalan kuar td ekkk??

laparnye tgok ros(ni ayat dudu, huhuuu)


Tenkius DUDUUUU!!! nanti aku klik iklan ko ek;p

8 comments:

dd dudu said...

hihi caption aku tuk gamba first tu adelah ---> "adeh2 camne ni, xseimbang lak berdiri di atas batu yg sah2 kecil ni adeh2 nak jatuh dah"
hihi =P

dd dudu said...

eh rossa, yg kat hutan autumn tu nape upload sume puk puk, aku bg ko 3 suh ko pileh heeeee xtau mane yg better ;p

pandangdenganmatahati said...

hahahaha
xtahan ros rasuah ngan klik iklan2 kat page dd

hahahaaha
adehhh lawak lawak :'D

rosealley said...

@dd dudu@
owh yeke??kan ko letak name gamba 2 xseimbang kaan??aku pun xpaham ape yg xseimbang 2, skang baru ku tahuuu, hehe

saje je aku nak letak sume gamba2 tu, xde pilih2 kaseh;p

@murni@
balas budi secara online 2 namanye,hehe

dd dudu said...

heee muni slalu gelak bile ros ckp pasal nuffnang kannnnnnn kuikui hari tuh kat chatbox aku =p

rosealley said...

ha'ah betul2, alergik kot ngan perkataan 2, nuffnang=gelak;p

nadia-ady said...

eh,jelesnya tongok gambar2 tu. Tak aci! Nak gak gambar cenggitu..huhuhu

errr...teringat cerita autumn in my heart.Daun2 maple warna kuning..

rosealley said...

nak ek??hehe, kite pun mintak kawan buatkan, hahaaa, mentang2la peminat kseries, sume pun ade ala2 cite korea ek;p

Related Posts with Thumbnails