Thursday, November 20, 2008

kedai comel2 murah2

kedai jual barang comel2 murah2 ni kat tingkat 2 metro point kajang,banyak sangat barang2 dalam ni, barang2 comel, unik, pelik, bunga2 plastik, macam2 laa



*comeeeelll!!aku sukee sangat katak niii, tp xbelipun*



*koleksi katak2 yang lain*



*nak letak jugak even da ade dlm blog aya, unikk*



*bunga macam2 jenis bunga*


*bunga2 lagih*


*aku n aya beli nih, RM1!!*

9 comments:

anneweeza said...

hyee...nice 2 meet u...hee anyway sy pon br last week singgah2 kat kedai tu..hik2.... :) mmg sgt comey2 kan?? rs cam nak beli sume je... :P

rosealley said...

nice 2 meet u 2 anneweeza:)

betul betul betul, chomel sangat, rase macam nak pegi lagiiiiiii,huhu

circleinspoon said...

uish.saama piccies ngan akuuuuu

rosealley said...

ha'ah ha'ah, hehe, aku sukeee

anneweeza said...

wahh cepat betul respon...ok sy tempek 'awak' di blog sy k.. can or kenot ni?? :)

chika said...

bi bukan kat kajang tu ke?

pandangdenganmatahati said...

ross katne katne

nak jugakkkkk heheh

sume2 pon aku nak
bnyknye benda y aku nak

hahaha

rosealley said...

@anneweeza@
kennn kennn silelaa, tq tq:)

@chika@
irasshaimase(welcome) chika, ha'ah, kat metropoint kajang

@murni@
sehelai, kat kajang la, metropoint, meh la datang kajang, aku leh bawak ko g kedai tu,hehe

chika said...

saya pon selalu pegi situ.
ngeeee

Related Posts with Thumbnails