Tuesday, November 25, 2008

beli lagii


aku beli series jepun lagiii, tapi kali ni kat music valley mines, ala cite lama, tajuk 'Over time', 10 hinggit je pun, amik je la kan, lagipun wawa cakap cite ni best, kalo xbest nanti nak marah wawa;p

11 comments:

pestisid said...

naperla ko baik sgt beli yg ori.mengapa tidak di dnlod saje.mengapa ko tak menabung utk masa depan, ko beli muvi2 camni.hahahaha.masuk2 je bg ceramah.bg ko insaf.ok tak?ke ko nak tampa?

rosealley said...

hahahaa, aku nak tampa la leh x;p

malas laaa lisa nak dunlud, lambat siooott, dulu ada veoh, mmg xpandang xjeling pun dvd kat kedai tuh, tp sejak veoh diblock dr mesia, aku kenela kuarkan duit tabung tuh, sanggup sanggup

pandangdenganmatahati said...

ceta lama neh! nnt pinjam! hahah

rosealley said...

bulih bulih:)

pestisid said...

laa veoh kene block dr mesia terus ke.tatau lak aku
kalo ko nk mcm2 muvi ko masuk la opis aku.lubuk emas segala muvi.huahuahuaa.aku gembira.

rosealley said...

owh, aku bagi dvd ko burn ekkkk,hehe..ade series omputih banyak2 x??

dd dudu said...

waaah cite pasal ape nii ehhh

anneweeza said...

hee...cam best je...penah jumpe gak tp xbeli pon..huhu..yg beli kat metro point pon xabis tgk lg..huhu...tidak sempat2 diriku ini... :(

CHIKA said...

cerita ni best.
Tapi tak ingat cerita dia camne.
KAH KAH KAH.
tapi ingat yang cite ni best.

rosealley said...

@dd dudu@
xtengok agi ar dd dudu, nti aku tgok aku stori mori ek

@anneweeza@
samela, baru sempat tgok rookies jek, code blue lum agi, xpe2..wat koleksi:)

@chika@
owh ek, hehe, baiklaah

CHIKA said...

betul memang best takda tipu.
klaua tak best tak pe.
marah WAWA
(hi wawa)

eceh

Related Posts with Thumbnails