Monday, November 24, 2008

i'm a harajuku'er


harajuku harajuku...owh, baju ni dari koleksi harajuku kat jusco mid, aku beli sebab jatuh cinta pandang pertama terus nak beli sambil pk kopak la aku bulan ni, xdela mahal sgt pun, tapi sebab aku ni jarang sopin, yer, aku kan kedekut;p time mula2 blaja dulu, ye ah, kejutan budaya sket, pegang duit sendiri banyak2, skali kuar, ratus2 abis, skang ni macam2 kena pk, kete la, sewe umah la...macam2 la, susahnye, nak jd budak2 balik:(

owh, by the way, full credit goes tu encik tunang, maceh2 tulun bayar baju sy, maceh yeee..i lap u laaa, wat la lagiii:D

11 comments:

lina said...

la ingtkan ko gune wit claim.

rosealley said...

hampir hampirr nak guna;p

dd dudu said...

ha ha ha sok jumpe ros pakai laa hehe ;p kelakanye gamba tu, muke di hilangkan, hem hem, lina, nampaknye ros leh laa jadik model kite nanti hahahhaha
model ape, jgn tanye ;p

pandangdenganmatahati said...

tantekkkkkkkk ^^

kaler purple ade x? :p

dd dudu said...

ros.. nape jari kamu yg pegang kamera nampak besar dan ade cahaya coklat?

rosealley said...

@dd dudu@

muahahaha, xbulih xbulih, potongan badan xcukup lengkap untuk menjadikan aku model kita,huk huk huk

owh, tangan aku besar ekkk, aku pun baru pasan, hahahaaa

@sehelai murni@
tarak la, ade kaler itam, ngan silver ke krim je kalo xsilap aku, kaler putih pun ade kot

pandangdenganmatahati said...

hahahahahahha
hahahahahha
gelak guling2
aku baru pdg betul2
aku baru pasannn
tangan ko tuh, ko kaler kan itam ek??
hahahaha
aku ingt tu adalah inner bwarna hitam
hahahaha

guling guling gulinggggggg :'D

gedeganggggggggg!!!!

adoiiiiiii! thantuk kat dinding ngeh ngeh

rosealley said...

hahhahahahahaahaha jugak, aku pun rase cam klaka jek bile aku wat tangan aku 2 itaaam jek:'D tapi xbulih la u, tgn i 2 gabak, kene kaver jugaaak

dd dudu said...

owwwwwww ros kalerkan tangan sendiri ke hahahhahahha
gelak guling2 jugakk hahahaha
dush dush diri sendiri
hihihi lawak siut hahahahhahha

w a w a said...

siyes lawa baju tuh~!!!!
encek tunang bayo kan ke??
besh nye dh ada tunang~!!!!!

nih tingin nk g tgk ape best kt sana nih....

rosealley said...

@wawa@

maceh maceh, hem hem, jarang2 nak dapat encik tunang bayar 2,kui2;p

Related Posts with Thumbnails