Saturday, November 15, 2008

ubah lagi

izwan suh aku ubah link2 ni sume kat belah kanan, kira aku ada 1 column entri, n 2 column kanan skang, amacam ok x??ke x ok??ke nak belah kiri belah kanan??ke nak kanan 1 column jek, ke xnak langsung,haha, korang rase??

7 comments:

zealios said...

Baru lar tersusun. Senang nak bezakan mana post mana bukan :P

lina said...

aku nmpk 2 cloumn je.

rosealley said...

@zealios@
owh ek??baiklah baiklah, kekal je la wat gni

@lina@
linaaaa, 2 column???anda pasti??1 kolumn entri paling kiri, 2 lagi belah kanan entri 2

pestisid said...

Ape kate buat colum je smua.jgn buat entry lgsung.kuhkuh.ops mcm nk kena lempang je.lari!

pestisid said...

Eh2 view blog ni pkai henpon je sbb dh terbaring di pembaringan.owh column layout ros dh hmpir dgn blog pestisid.yea,ada membe dah!cmni la br tersusun rapi.

dd dudu said...

aku nampak 3 column jek..
lina, sebelah mata ko dah terjatuh ke lantai x?
pu~

ko n pestisid kelab 3 column..
sy lak ahli setia kelab 2 column, pu~~

ermm tentang soalan ros itu, ermm ok kot camni, cam sensei kate laaa, cam lg tersusun... so mate aku klu nak carik info(yg bukan entry) pandang sebelah kanan jek.. xyah meleretkan mate kejap kanan kejap kiri (leh bayang x keadaan mata itew?) .. tp ekceli bukan masalah pun bg aku hee.. saje jekk nak panjangkan comment

pu~

rosealley said...

@cik pest@
haha, ko memaaang, ok gak kan, aku pun rase macam xserabut sgt, jom kite tubuhkan kelab blogger 3 column, xyah ajak dd;p

@dd dudu@
sebelah mata lina da terjatuh??haha, lawak la ayat ko dd, ko kaan, dd bleh geng ar ngan dr r*sli, die pun suke ayat panjang2 banyak2 nih;p

Related Posts with Thumbnails